XBLOG logo @2x

Sven Vath στο Fuzz club

O θρύλος της παγκόσμιας techno σκηνής και ιδιοκτήτης του πασίγνωστου αλλά κι ενός από τα καλύτερα clubs του κόσμου, του Cocoon, καθώς επίσης και των μοναδικών Coccon Nights στην Ibiza, Sven Vath, θα βρεθεί για μία ακόμη μια φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα decks του Fuzz club (Λ. Βουλιαγμένης 22) την 1η Δεκεμβρίου 2007!

Έχω ακούσει 2-3 φορές στο παρελθόν τον Sven Vath σε events που έπαιξε στην Αθήνα και, παρ΄ όλο που δεν είμαι και πολύ fan της techno, μπορώ να πω ότι δίκαια θεωρείται ο Godfather της Τechno!

Το όνομα του Sven Vath εδώ και πολλά χρόνια φιγουράρει στο line up μεγάλων φεστιβάλ, όπως τα I Love Techno (Βέλγιο), Dance Valley (Ολλανδία), Rave on Snow (Αυστρία) και Mayday (Γερμανία). Το residency του στο Amnesia, στο The End του Λονδίνου, αλλά και στο top club της Νέας Υόρκης Twilo εδραίωσαν την εικόνα του ως Global Player της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι κυκλοφορίες των άλμπουμ του “Fire” (2002) και “Vision” από την Cocoon Recordings γνώρισαν τεράστια επιτυχία, ενώ η συμμετοχή του το 2003 στο Green & Blue Open Air (Waldschwimmbad Atlantis, Obertshausen), το τελευταίο open air event της χρονιάς στην Γερμανία ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Sven Vath ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε στην πόλη στην οποία γεννήθηκε.

Το διπλό mix cd The Sound of the Fourth Season (Cocoon Recordings) έφτασε στο νούμερο 15 του γερμανικού compilation chart τον Οκτώβριο του 2003, ενώ 6 χρόνια μετά το κλείσιμο του Omen, o Sven Vath άνοιξε το Cocoon Club στη Φρανκφούρτη, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο project στην καριέρα του το, θέτοντας νέα standards στο διεθνές clubbing.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.