XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Έρχεται το τέλος του Supernatural και του Arrow

Η υπερφυσική σειρά Supernatural του CW θα τελειώσει με την 15η season του. Η σειρά μας δείχνει τη ζωή των αδερφών Sam (Jared Padalecki) και Dean (Jensen Ackles) Winchester καθώς ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους στην “οικογενειακή επιχείρηση” — πως δηλαδή κυνηγάνε υπερφυσικά τέρατα, αγγέλους κτλ. Από τότε που ξεκίνησε το 2005, η σειρά έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φίλους απ’ όλο τον κόσμο.

Το κανάλι CW ανανέωσε τη σειρά τον Ιανουάριο και αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσει άλλη μία season. Σε ένα βίντεο στο Twitter, ο Padalecki, ο Ackles και ο Misha Collins (που υποδύεται τον άγγελο Castiel) ανακοίνωσαν ότι η 15η season θα είναι και η τελευταία σειράς. “Θέλαμε να το ακούσετε από εμάς ότι ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι για το επόμενο έτος,” είπε ο Padalecki, “θα είναι το τελευταίο.“

Arrow

Τα -κακά- νέα για όσους βλέπουν σειρές δεν τελειώνουν εδώ. Το CW ανακοίνωσε επίσης ότι το Arrow, η σειρά που βασίζεται στον υπερήρωα Green Arrow της DC, θα σταματήσει και αυτή με την επόμενη season. Η όγδοη και τελική season θα προβληθεί το 2019-2020 και θα αποτελείται από μόλις 10 επεισόδια, λιγότερο από τα μισά απ’ ότι μας έχει συνηθίσει η παραγωγή του Arrow.

Το πρόβλημα για τους fans του Supernatural είναι ότι σε αντίθεση με το Arrow που έχει spinning off shows (όπως το Flash, το Supergirl, το Legends of Tomorrow και το επερχόμενο Batwoman), το Supernatural δεν έχει κάποιο. Το κανάλι προσπάθησε να δημιουργήσει το Ghostfacers (δυο χαρακτήρες που κυνηγάνε φαντάσματα), το Supernatural: Bloodlines (μια σειρά που διαδραματίζεται στο Chicago), το Wayward Sisters (μια υπερφυσική σειρά με γυναίκες ηρωίδες) και μια φανταστική σειρά βασισμένη στη ζωή του Samuel Colt που έφτιαχνε όπλα, όμως καμία σειρά δεν προχώρησε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.