XBLOG logo @2x

Η κορυφαία δικηγορική σειρά Suits καθημερινά στο FOX

©Universal Television Distribution

Η πιο πολυσυζητημένη δικηγορική σειρά των τελευταίων ετών, έρχεται στο FOX για να μονοπωλήσει τις τηλεοπτικές μας βραδιές. Πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:05 στο FOX! Ξεκινώντας από τον 1ο κύκλο, το FOX θα προβάλλει όλα τα επεισόδια από όλους τους κύκλους της σειράς καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:05. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Το «SUITS» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, με επίκεντρο την δικηγορική εταιρία Pearson – Hardman. Πρωταγωνιστής είναι ο Gabriel Macht, στον επικό ρόλο του Harvey Specter, ενός από τους κορυφαίους δικηγόρους του Μανχάταν, ο οποίος αναζητάει έναν καινούριο συνεργάτη. Ο μόνος υποψήφιος που τον εντυπωσίασε, είναι ο πανέξυπνος αλλά χωρίς κανένα κίνητρο πρώην φοιτητής που άφησε στη μέση τις σπουδές του, Mike Ross (Patrick J. Adams). Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αυτή η ιδιοφυΐα της νομικής διαθέτει τις γνώσεις ενός απόφοιτου του Χάρβαρντ, σε συνδυασμό με την εμπειρία του δρόμου.

Το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Rick Hoffman στο ρόλο του Louis Litt, η Meghan Markle στο ρόλο της Rachel Zane, η Gina Torres ως Jessica Pearson και η Sarah Rafferty στο ρόλο της Donna Paulsen της μοναδικής προσωπικής βοηθού του Harvey Specter.

Το «SUITS», η σειρά που έχει γίνει ο τηλεοπτικός εθισμός εκατομμυρίων fans, έρχεται καθημερινά στο FOX από τις 23 Σεπτεμβρίου!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.