XBLOG logo @2x

Ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στη 3η season του Stranger Things

Το Stranger Things είναι η σειρά που εμφανίστηκε από το πουθενά και όλοι την αγάπησαν. Το καλοκαίρι του 2016 βγήκε η πρώτη season, το 2017 η δεύτερη και του χρόνου θα βγει η τρίτη. Στη τρίτη, απ’ ότι φαίνεται, θα εμφανιστεί ένα ακόμη άτομο, η 19χρονη Maya Hawke.

Σύμφωνα με το Variety, η Maya θα παίξει ένα “ξεχωριστό” κορίτσι που έχει βαρεθεί της καθημερινή δουλειά. Όταν αρχίσει να ψάχνει για κάτι ενδιαφέρον στη ζωή της θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μυστικό στο Hawkins.

Priah Ferguson as Erica
Η Priah Ferguson στον ρόλο της Erica στο Stranger Things.

Επιπλέον, το Variety αναφέρει ότι η Priah Ferguson που παίζει τη μικρή αδερφή του Lucas, την Erica, θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στη 3η season. Πλέον δεν θα είναι -μόνο- το διαβολάκι που πειράζει τον Lucas με την πρώτη ευκαιρία, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για να σώσουν το Hawkins από μια νέα απειλή.

Ο David Harbour, που υποδύεται τον αστυνομικό Jim Hopper, είχε αναφέρει ότι η 3η season θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Όπως αναφέρει, η παραγωγή δουλεύει σκληρά για να γράψει τον νέο κύκλο επεισοδίων και χρειάζονται περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά, παρότι δουλεύουν για 12-14 ώρες κάθε μέρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.