XBLOG logo @2x

Πάρε τη STR8 απόφασή σου για το 2015!

Πάρε τη STR8 απόφασή σου για το 2015

Πόσες φορές έχεις πει στο κατώφλι του νέου έτους «Φέτος θα κάνω αυτό!», «Φέτος θα πάω εκεί!» …μπλα, μπλα, μπλα αλλά ποτέ δεν το κάνεις; Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρεις τη μεγάλη σου απόφαση για το 2015 αλλά… φέτος θα την τηρήσεις γιατί θα σε βοηθήσει το STR8 να αποφασίσεις σωστά.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά, το εορταστικό πνεύμα μας οδηγεί σε μια διαδικασία απολογισμού για το χρόνο που φεύγει. Σκεπτόμενοι τι κάναμε μέσα στο έτος που λήγει, εστιάζουμε τόσο σε highlights όσο και σε lowest points. Αναλογιζόμενοι λοιπόν χαρές, εμπειρίες, εκπλήξεις, επιτυχίες αλλά και κάποιες κακοτοπιές, τρικλοποδιές ακόμα και λανθασμένες επιλογές καταλήγουμε… στη μεγάλη μας απόφαση για τη νέα χρονιά!

Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει το STR8 με τη νέα του ενέργεια «STR8 Resolutions 2015!». Η μάρκα αντρικών νεανικών αρωμάτων μας καλεί όλους να κάνουμε το δικό μας απολογισμό και να δώσουμε μία υπόσχεση στον εαυτό μας παίρνοντας τη δική μας STR8 απόφαση της χρονιάς.

Εσύ είσαι έτοιμος να πάρεις τη δική σου STR8 απόφαση για το 2015;

Μπες στην επίσημη σελίδα του STR8 στο Facebook ή κάνε κλικ στο ειδικά διαμορφωμένο microsite www.str8resolutions.gr. Διάλεξε την ατάκα που σε αντιπροσωπεύει, μοιράσου την στο Facebook με τη μορφή κάρτας και μπες αυτόματα σε κλήρωση για προϊόντα STR8.

Πάρε κι εσύ τη δική σου STR8 απόφαση της χρονιάς!

Πάρε τη STR8 απόφασή σου για το 2015

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.