XBLOG logo @2x

Steve Wozniak: «Δεν πιστεύω τίποτα απ’ όσα λέει ο Elon Musk ή η Tesla»

Ο συνιδρυτής της Apple, ο γνωστός Steve Wozniak, είναι ο ορισμός του “gadgetάκια” – αν υπάρχει κάποια τρελή νέα τεχνολογία εκεί έξω, είναι σίγουρο ότι ο “Woz” την έχει ήδη χρησιμοποιήσει. Για αυτό τον λόγο ήταν ένας από τους πρώτους που πίστεψαν στο όραμα του Elon Musk και αγόρασε ένα αμάξι της Tesla.

Παρότι στην αρχή ο Steve Wozniak είχε χαρακτηρίσει τη Tesla ως την μεγαλύτερη εταιρία που διατάραξε την αγορά της τεχνολογίας, και είχε προσθέσει ότι το Model S του άλλαξε τη ζωή, τώρα αυτή η αγάπη φαίνεται ότι έχει τελειώσει.

Πριν από λίγες μέρες ο Woz μίλησε στο συνέδριο Nordic Business Forum στη Στοκχόλμη όπου δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανάφερε τα παράπονα που έχει για την εταιρία του Elon.

«Έφτιαξαν κάποιους αισθητήρες που ο Elon Musk είπε ότι θα οδηγάει ο ίδιος στη χώρα έως το τέλος του 2016. Και έπειτα … ξεφορτώθηκε την εταιρία των αισθητήρων και έβαλαν νέους αισθητήρες — αντί για μία κάμερα, οκτώ κάμερες.» Στη συνέχεια είπε: «Πίστευα σε αυτά τα πράγματα. Τώρα δεν πιστεύω τίποτα απ’ όσα λέει ο Elon Musk ή η Tesla, αλλά ακόμα αγαπάω το αμάξι… Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο Elon Musk απεικονίζεται σε πολλές ταινίες με έλλειψη πίστης και εμπιστοσύνης. Αυτά που λέει, μπορείς να τον εμπιστευτείς; Είναι απλά ένας καλός πωλητής, όπως ο Jobs, αλλά [στη τελική] ίσως να μην είναι τόσο καλός;»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.