XBLOG logo @2x

Οι superfans των Star Wars δημιουργούν για τη νέα σειρά παιχνιδιών

Μία ομάδα φανατικών φίλων των Star Wars αποκαλύπτει τη νέα σειρά παιχνιδιών για την πολυαναμενόμενη ταινία «Rogue One: A Star Wars Story», μέσω μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από τους ίδιους και φιλοξενείται στο ΥouTube κανάλι Disney Greece https://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosGR. Σε πλαίσιο διαγωνισμού, σε συνεργασία με το δημιουργικό δίκτυο Tongal, δημιουργήθηκε μια ομάδα για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να παράξει πρωτότυπα βίντεο μικρού μήκους, στα οποία θα πρωταγωνιστούσαν κεντρικοί χαρακτήρες παιχνιδιών από τη νέα σειρά.

«Τα συγκεκριμένα video είναι φόρος τιμής στο απίστευτο περιεχόμενο, που οι φίλοι των Star Wars δημοσιεύουν στο διαδίκτυο κάθε μέρα», δήλωσε ο Jimmy Pitaro, Chairman, Disney Consumer Products και Interactive Media.

Όταν υπάρχουν νέα που αφορούν τα Star Wars, πολλοί fans παγκοσμίως μοιράζονται δικά τους video online. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, οι fans δημοσίευσαν πάνω από 838.000 video με σχετικό περιεχόμενο Star Wars στο YouTube τον τελευταίο χρόνο μόνο, τα οποία αντιστοιχούν σε πάνω από 2.296 καθημερινά και 96 κάθε ώρα. Το περιεχόμενο, που δημιουργείται από τους Star Wars fans, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, με περισσότερες από 16,3 δισεκατομμύρια προβολές την τελευταία χρονιά – αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο να έχει παρακολουθήσει ο κάθε άνθρωπος στον κόσμο τουλάχιστον δύο σχετικά video.

Οι ιστορίες μικρού μήκους των fans, στις οποίες θα παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα σειρά παιχνιδιών «Rogue One», θα προβάλλονται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Η ομάδα ήταν υπό την διεύθυνση του James DeJulio της Tongal, το σενάριο του Kevin Ulrich, ενώ οι ταινίες «ζωντάνεψαν» από τους stop-motion animators και σκηνοθέτες, Dan MacKenzie και Tucker Barrie. Οι ιστορίες ακολουθούν τις περιπέτειες των παιχνιδιών «Rogue One» των εταιριών Hasbro, LEGO, FUNKO, JAKKS Pacific, Mattel και Disney Store καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τα σχέδια για το LEGO Star Wars Death Star set τα οποία έχει χάσει η Αυτοκρατορία.

«Είμαι fan των Star Wars όλη μου τη ζωή και αυτό ήταν το έργο των ονείρων μου», δήλωσε ο James DeJulio, συνιδρυτής της εταιρείας Tongal. «’Ήταν απίστευτο να βλέπεις πόση έμπνευση αντλεί ο κόσμος από τα Star Wars, κόσμος ο οποίος είτε δημιουργεί δικές του ιστορίες Star Wars ή αναπαριστά σκηνές με Star Wars παιχνίδια στο σπίτι με τα παιδιά του. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ αυτή την πρώτη ιστορία ‘Rogue Story’ με τον κόσμο και ελπίζω ότι θα εμπνεύσει και άλλους fans να μοιραστούν τις δικές τους».

Η πλήρης σειρά των νέων προϊόντων «Rogue One» και Star Wars θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 30 Σεπτεμβρίου. Γίνε μέλος της συζήτησης #GoRogue στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δημιουργικό δίκτυο του Tongal περιλαμβάνει 120,000 συγγραφείς, σκηνοθέτες και animators σε πάνω από 150 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.tongal.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.