XBLOG logo @2x

Star Wars: Episode VIII, Νέα και περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο Star Wars: Episode VIII, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας Rian Johnson μοιράστηκε μαζί μας δύο νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, καθώς και ένα καλό νέο.

Οι φωτογραφίες -που μπορείτε να δείτε παρακάτω- έχουν λεζάντα: “Good. Bad. I’m the guy with the microfiber sham.”

Το απόσπασμα είναι μια προφανής αναφορά σε μια σκηνή από τη ταινία Army of Darkness του Sam Raimi, όπου ο Ash (Bruce Campbell) αντιμετωπίζει τον εαυτό του.

Όσο για το νέο, ο Rian Johnson αποκάλυψε επίσης: «I can’t believe we’re halfway through the shoot. (We’re halfway through the shoot!)» – δηλαδή έχουν ήδη γυρίσει τις μισές σκηνές. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 15 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν μέχρι το καλοκαίρι.

Η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VIII έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου του 2017 και θα πρωταγωνιστούν οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis. Οι Benicio del Toro και Laura Dern θα παίξουν στη ταινία, αλλά δεν γνωρίζουμε τους ρόλους τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.