XBLOG logo @2x

TheloSouvlaki app | Γιατί και σουβλάκια θα παραγγέλνουμε απ΄το iPhone!

Επιτέλους η online παραγγελία για σουβλάκια χρησιμοποιώντας το iPhone είναι γεγονός! Εύκολα και γρήγορα με μερικά tap tap τα σουβλάκια έρχονται στην πόρτα σου!

Η εφαρμογή “TheloSouvlaki” για iPhone, iPod touch και iPad, έρχεται από το γνωστό site TheloSouvlakia.gr!

Έτσι η online παραγγελία μέσω iPhone από ψητοπωλεία που κάνουν delivery είναι γεγονός για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι χρήστες που θα κατεβάσουν το app “TheloSouvlaki” από το iTunes App Store (δωρεάν) μπορούν να επιλέξουν από 2.000 ψητοπωλεία με delivery στην Ελλάδα και την Κύπρο, να δουν τον κατάλογο με τα σουβλάκια και τα άλλα είδη, τις τιμές και τα στοιχεία των καταστημάτων, ενώ μπορούν φυσικά και να παραγγείλουν online μέσα από την εφαρμογή!

Αυτή η τελευταία δυνατότητα, της online παραγγελίας δηλαδή απευθείας από το ψητοπωλείο που θέλετε μέσω της εφαρμογής, δεν υποστηρίζεται δυστυχώς από όλα τα καταστήματα, οπότε σε αυτά τα καταστήματα θα πρέπει αφού δείτε το μενού και καταλήξετε στο τι θέλετε να παραγγείλετε να κάνετε τηλεφωνάκι για να έρθει η παραγγελία.

Η εφαρμογή μέσα σε 10 ημέρες ξεπέρασε τα 10.000 downloads και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο App Store!

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η δυνατότητα λήψης παραγγελιών online μέσω της εφαρμογής προσφέρεται στα ψητοπωλεία δωρεάν, χωρίς να κρατάει δηλαδή το TheloSouvlakia.gr κάποια προμήθεια ή ποσοστό επί των παραγγελιών.

Σουβλάκια παραγγελία από iPhone

Σουβλάκια παραγγελία από iPhone

Σουβλάκια παραγγελία από iPhone

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.