XBLOG logo @2x

Sony Xperia Z1 Compact, Πανίσχυρο Μικρό Smartphone (videos)

Την αγορά των premium smartphones επαναπροσδιορίζει η Sony Mobile με την παρουσίαση του νέου Xperia Z1 Compact στην φετινή CES 2014 στο Λας Βέγκας.

Το smartphone προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony μαζί με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας Xperia Z1 σε μια νέα κομψή συσκευή μικρού μεγέθους!

Το Xperia Z1 Compact περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου Xperia Z1, σε μια νέα μικρή εκδοχή που χωράει στην παλάμη σας. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό Omni Balance της Sony, αυτή η ανθεκτική στη σκόνη και αδιάβροχη (IP55 και IP58) συσκευή συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα. Χάρη στο ειδικό κουμπί λήψης, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο ακόμη και υποβρυχίως!

Κατασκευασμένο με την τελευταία τεχνολογία BRAVIA TV της Sony, βελτιστοποιημένη για κινητά, το Xperia Z1 Compact ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών TRILUMINOS HD Display for mobile, για ευρύτερη παλέτα πλούσιων, φυσικών χρωμάτων. Η τεχνολογία υπερ-υψηλών αναλύσεων X-Reality for mobile, αποκλειστικότητα της Sony, βρίσκει και αναπαράγει ελλιπή pixels, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τα πιο καθαρά και ευκρινή βίντεο.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι το smartphone τρέχει λειτουργικό Google Android 4.3 (Jelly Bean), ενώ ο επεξεργαστής 2.2 GHz Qualcomm MSM8974 Quad Core θα εκτελέσει απροβλημάτιστα οποιαδήποτε εργασία θελήσετε να κάνετε στο κινητό, το οποίο αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον προσεχή Φεβρουάριο.

Δείτε το νέο Sony Xperia Z1 Compact στα βίντεο που ακολουθούν!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.