Η Sony ανακοίνωσε τις ταχύτερες κάρτες SD στον κόσμο

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά καρτών SD SF-G Series η οποία περιλαμβάνει τις ταχύτερες κάρτες του κόσμου. Οι SF-G Series κάρτες υποστηρίζουν εγγραφή έως 299 MB/s χάρη στο μοναδικό firmware της εταιρίας. Με τον αλγόριθμο της Sony οι κάρτες αποτρέπουν την μείωση των ταχυτήτων εγγραφής δεδομένων. Επίσης μπορούν να διαβάζουν με 300MB/s.

Όπως και άλλες κάρτες της Sony, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και αξιόπιστες, με αντοχή στο νερό, στις ακραίες θερμοκρασίες, στους κραδασμούς και στην ακτινοβολία. «Διαθέσιμη με χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB, η σειρά SF-G προσφέρει επιλογές για την διασφάλιση των υψηλών επιδόσεων, των υψηλών ταχυτήτων και της αξιοπιστίας στις λήψεις,» είπε ο Viviano Cantu, αντιπρόεδρος του Product Marketing της Sony Americas Media and Energy Group.

Οι κάρτες της σειράς SF-G θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη του 2017. Μαζί τους θα βγει στην αγορά και ένας υψηλών ταχυτήτων αναγνώστης SD καρτών, ο MRW-S1 με υποστήριξη UHS-II, για γρήγορη μεταφορά των δεδομένων σε PC με USB3.1 Gen1 Interface.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.