XBLOG logo @2x

Η Sony ανακοίνωσε τις ταχύτερες κάρτες SD στον κόσμο

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά καρτών SD SF-G Series η οποία περιλαμβάνει τις ταχύτερες κάρτες του κόσμου. Οι SF-G Series κάρτες υποστηρίζουν εγγραφή έως 299 MB/s χάρη στο μοναδικό firmware της εταιρίας. Με τον αλγόριθμο της Sony οι κάρτες αποτρέπουν την μείωση των ταχυτήτων εγγραφής δεδομένων. Επίσης μπορούν να διαβάζουν με 300MB/s.

Όπως και άλλες κάρτες της Sony, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και αξιόπιστες, με αντοχή στο νερό, στις ακραίες θερμοκρασίες, στους κραδασμούς και στην ακτινοβολία. «Διαθέσιμη με χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB, η σειρά SF-G προσφέρει επιλογές για την διασφάλιση των υψηλών επιδόσεων, των υψηλών ταχυτήτων και της αξιοπιστίας στις λήψεις,» είπε ο Viviano Cantu, αντιπρόεδρος του Product Marketing της Sony Americas Media and Energy Group.

Οι κάρτες της σειράς SF-G θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη του 2017. Μαζί τους θα βγει στην αγορά και ένας υψηλών ταχυτήτων αναγνώστης SD καρτών, ο MRW-S1 με υποστήριξη UHS-II, για γρήγορη μεταφορά των δεδομένων σε PC με USB3.1 Gen1 Interface.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.