XBLOG logo @2x

Sony PlayStation VR: Το VR headset έρχεται με κόστος $399

Η Sony στο συνέδριο GDC 2016 βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει πότε θα κυκλοφορήσει το headset εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR και με ποια τιμή.

Το Sony PlayStation VR (γνωστό και ως Project Morpheus) είναι ένα headset για το PlayStation 4 και η Sony αναφέρει ότι περισσότεροι από 230 developers εργάζονται επάνω στη δημιουργία υλικού εικονικής πραγματικότητας για αυτό. Με το λανσάρισμά του θα είναι διαθέσιμοι 50 τίτλοι, όπως το αποκλειστικό Star Wars: Battlefront από τις EA και LucasArts.

Η συσκευή διαθέτει full HD οθόνη 5.7-ιντσών τύπου OLED (ανάλυση 1920 x 1080 pixels), 9 LEDs για να εντοπίζεται από το PlayStation, 360º tracking sensors και 100% γωνία θέασης. Είναι επίσης συμβατή με το DualShock 4 και το PS Move. Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με κόστος $399, όμως στη συσκευασία δεν θα παρέχεται η κάμερα PlayStation Camera η οποία είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό των LEDs. Όσοι δεν την έχουν θα πρέπει να πληρώσουν €60 για να την αποκτήσουν.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 έχει σημειώσει 36,000.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.