XBLOG logo @2x

Sony: Τι νέο φέρνει η έκδοση 5.50 στο PlayStation 4

Η Sony ανακοίνωσε τον ερχομό του firmware update 5.50 για το PlayStation 4 το οποίο φέρνει κάποιες ωραίες προσθήκες στη δημοφιλής κονσόλα.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που προσθέτει η έκδοση 5.50 ονομάζεται Play Time Management και θα το εκτιμήσουν οι γονείς. Όπως προδίδει και το όνομά του, αυτό το εργαλείο θα επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν τον χρόνο που ξοδεύουν τα παιδιά τους μπροστά στη τηλεόραση παίζοντας παιχνίδια. Μέσω αυτού, μπορούν να θέσουν περιορισμούς έτσι ώστε να μην παίζουν τα παιδιά με τις ώρες.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την αναβάθμιση του Library. Πλέον οι χρήστες μπορούν να το βρίσκουν πιο εύκολα και σε αυτό προστέθηκε η καρτέλα «This PS4» που εμφανίζει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη κονσόλα και μία καρτέλα του χρήστη που εμφανίζει όλα τα πράγματα που έχει αγοράσει με τον λογαριασμό του. Ακόμη, στο Library μπορείτε να κρύψετε όλα αυτά τα demos που κατεβάσατε κάποτε και τώρα τα έχετε σβήσει, καθώς και να βρείτε μια λίστα με όλα τα δωρεάν μηνιαία παιχνίδια του PlayStation Plus.

Τέλος, η έκδοση 5.50 φέρνει τις ακόλουθες μικροαλλαγές:

  • Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε επιλεγμένους φίλους μέσω του Quick Menu.
  • Μπορείτε να ακούτε μουσική ενώ χρησιμοποιείτε το PlayStation Now.
  • Μπορείτε να διαγράψετε παλιές ειδοποιήσεις.
  • Μπορείτε να θέσετε νέα wallpapers από USB φλασάκι.
  • Άμα έχετε μια τηλεόραση με Full HD 1080p ή χαμηλότερη ανάλυση, θα απολαύσετε μια καλύτερη εμπειρία σε ορισμένα παιχνίδια χάρη στο supersampling mode.

Το firmware update 5.50 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

PlayStation 4 update 5.50 screenshots

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.