XBLOG logo @2x

Sony: Τα καλύτερα παιχνίδια που ανακοίνωσε στην E3 2016

Ενώ η Microsoft πήγε στην έκθεση παιχνιδιών E3 2016 με καινούργιο hardware (το Xbox One S), η Sony παρευρέθηκε για να παρουσιάσει τα νέα παιχνίδια του PlayStation 4. Παρακάτω ακολουθούν τα καλύτερα παιχνίδια που ανακοίνωσε η εταιρία, συμπεριλαμβανομένου του Resident Evil 7, του The Last Guardian και ενός νέου παιχνιδιού από τον Hideo Kojima.

Resident Evil 7

Τα ζόμπι επιστρέφουν στον 24ο τίτλο της σειράς Resident Evil. Το νέο παιχνίδι είναι πιο τρομαχτικό από πότε και θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, Xbox One και Windows, καθώς και για το PlayStation VR. Θα γίνει διαθέσιμο για αγορά στις 24 Ιανουαρίου του 2017, όμως από τώρα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο demo.

Spider-Man

Η Sony έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε ότι έλαβε τα δικαιώματα για να αναπτύξει το νέο παιχνίδι του Spider-Man. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμα όνομα, αλλά γνωρίζουμε ότι αναπτύσσεται από το studio Insomniac Games το οποίο έχει φτιάξει και άλλους διάσημους τίτλους, όπως τα Ratchet & Clank και Sunset Overdrive.

Days Gone

Ένα ακόμα παιχνίδι με ζόμπι, μόνο που αυτή τη φορά υπάρχουν και μοτοσυκλέτες. Το πρώτο trailer δείχνει ότι είναι εντυπωσιακό και μάλιστα όσοι είδαν το 10-λεπτο gameplay βίντεο που είχε ανεβάσει η Sony για λίγο στο YouTube εντυπωσιάστηκαν. Η ιστορία διαδραματίζεται σε περιοχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού και ο παίχτης πρέπει να αντιμετωπίσει αμέτρητα ζόμπι.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Bend Studio, το studio που είχε φτιάξει τη σειρά παιχνιδιών Syphon Filter για τα PlayStation και PlayStation 2.

Death Stranding

Ο διάσημος Γιαπωνέζος σχεδιαστής παιχνιδιών και πρώην αντιπρόεδρος της Konami Digital Entertainment, Hideo Kojima, έκλεψε τα φώτα παρουσιάζοντας το νέο παιχνίδι Death Stranding. Από το trailer όμως δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Υπάρχει ένας άντρας, ο Norman Reedus από το The Walking Dead, ο οποίος βρίσκεται σε ένα εξωγήινο περιβάλλον και κρατάει ένα νεογέννητο μωρό το οποίο ξαφνικά εξαφανίζεται.

Call of Duty: Infinite War

Ένα Call of Duty όπως κανένα άλλο. Το trailer δείχνει διαστημόπλοια να εκτοξεύονται από σωλήνες και όλα τα γεγονότα διαδραματίζονται στο διάστημα. Ουσιαστικά είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πυροβολάς ό,τι κουνιέται. Υπόσχεται παρόμοια και νέα στοιχεία μάχης, και θα λανσαριστεί στις 4 Νοεμβρίου.

The Last Guardian

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το The Last Guardian θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο trailer:

God of War

Ο αγαπημένος μας Kratos επιστρέφει στο νέο God of War για PlayStation 4. Στο νέο παιχνίδι μαθαίνουμε τον γιό του Kratos, ακούμε ιστορίες για την μητέρα του και βλέπουμε τον Kratos να κυνηγάει για τροφή. Ύστερα ο παίχτης θα πρέπει να πάρει τον γιό για να πολεμήσει μαζί με τον πατέρα του τους νέους εχθρούς. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγει στα καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.