XBLOG logo @2x

Sony Ericsson C903 Cyber-Shot

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νομίζω ότι έχουμε πήξει στα κινητά τηλέφωνα. Είναι λογικό, όμως, λίγο πριν από το Mobile World Congress, σχεδόν όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων ανακοινώνουν νέα μοντέλα, προσπαθώντας να κερδίσουν τόσο τις εντυπώσεις, όσο και τα βλέμματα των επισκεπτών στην έκθεση που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Αυτή τη φορά η Sony Ericsson μας παρουσίασε δύο Cyber-Shot μοντέλα, το C903 και το C901. Εξωτερικά το C903 θυμίζει περισσότερο φωτογραφική μηχανή, άλλωστε το δυνατό σημείο των κινητών της σειράς C είναι κυρίως η κάμερα.

To νέο C903 μπορεί να μην διαθέτει την 8άρα κάμερα του Sony Ericsson C905, ωστόσο διαθέτει μια πολύ καλή κάμερα 5 Megapixels με autofocus, δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων, καθώς και geotagging.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητες του τηλεφώνου εκεί θα βρούμε μια οθόνη 2,4″ QVGA ανάλυσης, υποστήριξη HSDPA, καθώς και ενσωματωμένο δέκτη GPS.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το C903 διαθέτει accelerometer για αυτόματη εναλλαγή του προσανατολισμού της οθόνης, καθώς και υποδοχή για κάρτα μνήμης M2.

Η τιμή διάθεσης του τηλεφώνου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις προθήκες των καταστημάτων το δεύτερο τρίμηνο του 2009.

Sony Ericsson C903 Cyber-Shot

Sony Ericsson C903 Cyber-Shot

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.