XBLOG logo @2x

Sony, Βελτίωση στο λογισμικό Image Data Converter

Οι χρήστες των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR «α» (Alpha) της Sony μπορούν να έχουν πλέον περισσότερο έλεγχο στη σύνθεση εικόνων με μειωμένο ψηφιακό θόρυβο, χάρη στην τελευταία έκδοση του Image Data Converter, του λογισμικού μετατροπής forma αρχείων εικόνας…

Η έκδοση 3.2 του Image Data Converter SR διαθέτει πλέον νέους αλγόριθμους οι οποίοι μειώνουν σε σημαντικό βαθμό τον θόρυβο της εικόνας σε ρυθμίσεις με υψηλό ISO, όταν μετατρέπουν τα αρχεία από forma RAW σε JPEG. Η επεξεργασία δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε ρυθμίσεις ISO 800 και πάνω, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με φυσικά χρώματα και εξαιρετικά περιορισμένο «θόρυβο», μέχρι τα ISO 12800 (εξαρτάται από το μοντέλο της DLSR).

Ο νέος αλγόριθμος είναι αποτελεσματικός για την μετατροπή αρχείων RAW ή cRAW (εξαρτάται από το μοντέλο της DLSR) στο forma JPEG το οποίο παράγουν όλα τα σημερινά και προηγούμενα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών DSLR της Sony (εκτός από την DSLR-A100).

Το λογισμικό Image Data Convertor SR Version 3.2 αποτελεί τμήμα του Image Data Suite, που περιλαμβάνει και το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Image Data Lightbox SR Version 2.2. Το βελτιωμένο αυτό πακέτο λογισμικού προσφέρεται δωρεάν με όλες τις νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR της Sony και προσφέρει υποστήριξη και για το λειτουργικό Mac OS 10.6 (Snow Leopard).

Οι καταγεγραμμένοι πελάτες προϊόντων Alpha οι οποίοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη μηχανή τους στη Sony, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το λογισμικό Image Data Convertor SR Version 3.2 στην αγγλική γλώσσα από το δικτυακό τόπο υποστήριξης της Sony Europe, από την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη.

Για να κατεβάσετε την νέα αναβάθμιση αρκεί να επισκεφθείτε το support.sony-europe.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.