XBLOG logo @2x

Ένα ακόμη Mobile Excellence Award για τη SoftOne

Η εταιρεία SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, απέσπασε το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Integration with ERP systems” στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016, που διοργανώθηκαν από τη BOUSSIAS Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νέα, πολύ σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στην εταιρεία για τη λύση enterprise mobility “Soft1 360”, κατά τη διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Η εφαρμογή Soft1 360 αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση επιχειρησιακής φορητότητας, τόσο για τα ελληνικά όσο και τα διεθνή δεδομένα, η οποία επιτρέπει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση να «τρέξει» τη λειτουργία της, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

Σε πλήρη διασύνδεση με την κεντρική μηχανογράφηση, το Soft1 360 επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του συστήματος ERP της επιχείρησης, παρέχοντας τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης και χρήσης του από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής (PC, Mac, tablet, smartphone). Προσαρμοζόμενη πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, η εφαρμογή βοηθά τα στελέχη των επιχειρήσεων να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, ακόμη και όταν βρίσκονται εν κινήσει, καταγράφοντας αυτόματα κάθε ενέργεια στο κεντρικό σύστημα ERP.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.