XBLOG logo @2x

Skroutz.gr τώρα και με Αγγελίες Χρηστών

Το Skroutz διευρύνει τη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες του, εγκαινιάζοντας τις Αγγελίες Χρηστών.

Οι αγγελίες χρηστών απευθύνονται σε ιδιώτες και εγγεγραμμένα μέλη της κοινότητας του skroutz.gr, επιτρέποντάς τους να εκμεταλλευτούν την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας για να πωλούν καινούργια ή μεταχειρισμένα αντικείμενα, με την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμα στη βάση των προϊόντων της ιστοσελίδας.

Τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων επισκέπτονται μηνιαίως πάνω από 2,5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, οι οποίοι πραγματοποιούν περισσότερες από 6,7 εκατομμύρια στοχευμένες αναζητήσεις προϊόντων. Οι αγγελίες χρηστών δημοσιεύονται στις σελίδες των προϊόντων, όπου έχουν ήδη αναρτηθεί οι προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι εσωτερικές σελίδες των προϊόντων καταγράφουν σημαντικό αριθμό εμφανίσεων μέσα στο μήνα, διαφημίζοντας αποτελεσματικά τις αγγελίες χρηστών σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες που αναζητούν το συγκεκριμένο προϊόν. Επιπλέον, στο skroutz.gr υπάρχουν περισσότερες από 1.000 κατηγορίες προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να πουλήσουν όποιο αντικείμενο επιθυμούν.

Η διαδικασία δημοσίευσης της αγγελίας είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται αποκλειστικά στη σελίδα του προϊόντος προς πώληση, μέσα από τη σχετική φόρμα όπου ο χρήστης συμπληρώνει όλες τις λεπτομέρειες της αγγελίας του. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημοσίευση της αγγελίας είναι ο χρήστης να έχει εγγραφεί στο www.skroutz.gr και να έχει επιβεβαιώσει τα προσωπικά του στοιχεία, τόσο για τη δική του ασφάλεια, όσο και για την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών.

Το κόστος δημοσίευσης μιας αγγελίας προκύπτει από τον υπολογισμό της δημοτικότητας του προϊόντος προς πώληση μέσω ειδικού αλγόριθμου. Για τα προϊόντα χαμηλής δημοτικότητας η δημοσίευση είναι δωρεάν, ενώ για προϊόντα μέτριας/υψηλής δημοτικότητας η χρέωση διαμορφώνεται κλιμακωτά από 1 έως 4 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) αναλόγως με τη δημοτικότητα. Τέλος, οι αγγελίες χρηστών έχουν μέγιστη διάρκεια εμφάνισης τις 14 ημέρες, ανεξάρτητα από το εάν θα πωληθεί ή όχι το προϊόν και κάθε χρήστης μπορεί να έχει ταυτόχρονα πέντε δημοσιευμένες αγγελίες σε διαφορετικά προϊόντα.

Χρήσιμη η νέα υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες του το Skroutz, αφού ειδικά την περίοδο που διανύουμε όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνεται να πουλήσει πράγματα που δεν χρειάζεται, όπως για παράδειγμα κινητά και άλλες συσκευές, ωστόσο θεωρώ ότι η υπηρεσία αυτή θα έπρεπε να παρέχεται δωρεάν. Υπάρχουν ήδη μεγάλα site που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν αγγελίες δωρεάν, οπότε μένει να δούμε αν θα “πιάσει” η αντίστοιχη υπηρεσία του Skroutz που έχει αυτή τη χρέωση 1-4 ευρώ/αγγελία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.