Η Siemens κερδίζει το 3D Printing Industry Award

Η Siemens είναι ο νικητής του διεθνούς βραβείου 3D Printing Industry Award στην κατηγορία “3D Printing εφαρμογή της χρονιάς”. Η εταιρεία τιμήθηκε για την πρώτη στον κόσμο επιτυχημένη δοκιμή των πτερυγίων αεριοστροβίλων που κατασκευάστηκαν με την τεχνολογία 3D Εκτύπωσης, Αdditive Μanufacturing (AM). Το βραβείο παραδόθηκε στους εκπροσώπους της Siemens από τον Michael Petch, αρχισυντάκτη του «3Dprintingindustry.com», στην τελετή απονομής του βραβείου στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσία διεθνών εμπειρογνωμόνων της AM βιομηχανίας.

Νωρίτερα φέτος, η Siemens ανακοίνωσε μια σημαντική ανακάλυψη στην 3D εκτύπωση: μια διεθνής ομάδα με τη συμμετοχή μηχανικών της Siemens στο Finspång/ Σουηδία, το Lincoln/ Ηνωμένο Βασίλειο και το Βερολίνο / Γερμανία μαζί με εμπειρογνώμονες της Materials Solutions στο Worcester / Ηνωμένο Βασίλειο ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη δοκιμή απόδοσης σε συνθήκες πλήρους φόρτισης των πρώτων πτερυγίων αεριοστροβίλων που θα κατασκευαστούν ποτέ χρησιμοποιώντας AM.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι αναγνώστες του «3Dprintingindustry.com», μιας κορυφαίας πηγής ειδήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με τη συγκεκριμένη βιομηχανία, ψήφισαν αυτό το επίτευγμα σε έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς του AM, ως την καλύτερη 3D printing εφαρμογή της χρονιάς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για τα εκτυπωμένα πτερύγια αεριοστροβίλων και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς οι ψήφοι προέρχονται από μέλη της κοινότητας της 3D εκτύπωσης», δήλωσε ο Phil Hatherley, Γενικός Διευθυντής Materials Solutions – A Siemens Business. «Μ’ αυτό το βραβείο αποδεικνύουμε ότι η Siemens ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της 3D εκτύπωσης. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα επόμενα βήματα προς αυτή την εξέλιξη».

Η 3D εκτύπωση έχει τη δυνατότητα να καταστεί βασική τεχνολογία στην παραγωγή εξαρτημάτων αεριοστροβίλων. Η Siemens επενδύει σε αυτή την καινοτόμο τεχνολογία ήδη από το ξεκίνημά της και τώρα πρωτοπορεί στην εκβιομηχάνιση και την εμπορευματοποίηση αυτών των διαδικασιών. Εκτός από τα βραβευμένα πτερύγια αεριοστροβίλων, η Siemens χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία για την παραγωγή καυστήρων, ακροφυσίων και για την επισκευή των κεφαλών των καυστήρων. Η διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων με τα κέντρα καινοτομίας που βρίσκονται στη Σουηδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μετασχηματίζουν τις νέες δυνατότητες σχεδιασμού σε συγκεκριμένες λύσεις για τους πελάτες της Siemens.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.