XBLOG logo @2x

Industry Studio Training: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους επαγγελματίες του τομέα βιομηχανικού αυτοματισμού

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει το Industry Studio, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει την ενίσχυση των γνώσεων και των ικανοτήτων των συνεργατών της στις πλέον διαδεδομένες ανάγκες αυτοματισμού και ελέγχου στην Ελληνική βιομηχανία. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι μεταβαλλόμενες επιχειρησιακές ανάγκες, οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος Industry Studio, προσαρμόζονται διαρκώς – και για όλο το χρόνο – στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε διαθέσιμες εκπαιδεύσεις που σχετίζονται με το SoMove & ATV320, το ZelioSoft & Zelio Logic, το EcoStruxure Machine Expert Basic & M221, το EcoStruxure Operator Terminal Expert & HMISTO7 και το EcoStruxure Machine Expert & M241. Τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ειδικές γνώσεις στην επιλογή, συνδεσμολογία, προγραμματισμό, εκσφαλμάτωση και θέση σε λειτουργία εξελιγμένων συστημάτων της Schneider Electric, όπως ρυθμιστές στροφών, προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές PLC και οθόνες αφής ΗΜΙ. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής τους, να διαλέγουν το απαιτούμενο υλικό μιας εφαρμογής αυτοματισμού με ρυθμιστές στροφών και να την παραμετροποιούν, να αναπτύσσουν τα προγράμματα εφαρμογής, καθώς και να διορθώνουν λάθη στο αντίστοιχο πρόγραμμα εφαρμογής.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα στο IndustryStudio@se.com, επιλέγοντας το θέμα που τους ενδιαφέρει, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους, και θα ενημερωθούν άμεσα για την επόμενη διαθέσιμη εκπαίδευση. Τέλος, μπορούν να προμηθευτούν το εκπαιδευτικό υλικό που είναι προσαρμοσμένο στην κάθε εκπαίδευση, από τον διανομέα της περιοχής τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.