XBLOG logo @2x

Scandyna The Drop: Ηχεία με σχήμα σταγόνας!

Scandyna The Drop

Αν αναζητάτε ένα σετ ηχείων 5.1 για το home cinema του σπιτιού σας ή ένα ζευγάρι ηχείων που να συνδυάζουν μοναδικό design και υψηλή ακουστική ποιότητα, τότε τα “The Drop” κατασκευάστηκαν για εσάς! H Scandyna ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ηχεία που “ξεφεύγουν” από την πεπατημένη σχεδιαστικά, οπότε το σετ “The Drop” αποτελεί ακόμα μία τρελή έμπνευση των σχεδιαστών της εταιρείας!

Το σετ αποτελείται από πέντε ηχεία-σταγόνες και ένα υπογούφερ Bass Station της ίδιας εταιρείας. Οι… σταγόνες έχουν ύψος 44 εκατοστά, πλάτος 22 εκ. και βάθος 17 εκ. και ζυγίζουν 2.3 κιλά. Στηρίζονται στα ελαστικά ποδαράκια που φαίνονται και στην παραπάνω φωτογραφία, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να τα τοποθετήσετε στον τοίχο υπάρχει ειδική βάση. Οι διαστάσεις του υπογούφερ είναι (ΠxΒxΥ) 34,8 x 34,8 x 52,9 εκατοστά και ζυγίζει 11,2 κιλά.

Όσον αφορά στα τεχνικά και την απόδοσή τους τα ηχεία τα “σπάνε” κανονικά! Πρόκειται για ηχεία δύο δρόμων, ακουστικής ανάρτησης, που αποτελούνται από ένα μιντγούφερ 5 ιντσών από Kevlar και ένα υφασμάτινο τουίτερ 1 ίντσας. Η ευαισθησία τους ανέρχεται στα 89 dBSPL, ενώ η απόκριση συχνότητας παίζει από 50Hz μέχρι 22kHz. Το Bass Station που συμπληρώνει το σετ περιέχει ένα υπογούφερ 10 ιντσών, με ισχύ 70W και ενίσχυση Class D και απόκριση συχνότητας 40Hz-120kHz.

Αν λοιπόν το σύστημά σας θέλετε να διακρίνεται για το μοναδικό του design και τις υψηλές επιδόσεις, τα “The Drop” αξίζουν μία θέση ανάμεσα στις επιλογές σας… Η τιμή του σετ 5.1 μαζί με το Bass Station ανέρχεται στα 1.790 ευρώ, ενώ αν θέλετε μόνο ένα ζεύγος ηχείων τότε θα σας κοστίσει 490 ευρώ. Διατίθενται σε χρώμα ασημί και μαύρο, για να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Τα ηχεία Scandyna Podspeakers αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Αποθήκη Hi-Fi Systems, Αδμήτου 50, σταθμός μετρό “Αττική”, τηλ 210 8834009, www.homecinema.gr.

The Drop Silver

The Drop Black

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.