XBLOG logo @2x

Saturn: Νέο κατάστημα στο Γέρακα

Δύο μήνες μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Saturn στη λεωφόρο Συγγρού, η αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών αποφασίζει να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στο Γέρακα, στη λεωφόρο Μαραθώνος 149. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να το υποδεχθείτε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου που θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό.

Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε ένα μοντέρνο χώρο συνολικής έκτασης 5.000 τμ και θα απασχολεί 120 άτομα. Το κατάστημα του Γέρακα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, επιτρέποντας στους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές να βρουν ένα χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους, αλλά και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν για τους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία αγοράς.

Επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου καταστήματος αποτελούν οι καινοτόμες πρακτικές, τις οποίες ο καταναλωτής συναντά αποκλειστικά σε καταστήματα Saturn. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρείας, το νέο κατάστημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική διαρρύθμιση του, με την τμηματική έκθεση των προϊόντων, ανάλογα με την προμηθεύτρια εταιρεία, καθώς επίσης και την εφαρμογή της πρακτικής των «shops-in-shop».

Στα παραπάνω, προστίθενται και υπηρεσίες όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ΄οίκον παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.