XBLOG logo @2x

Saturn: Κατάστημα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Το δεύτερο κατάστημά του στην Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει ο γερμανικός όμιλος Media Saturn, ακριβώς οκτώ μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην συμπρωτεύουσα.

Το νέο κατάστημα Saturn βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, επί των οδών Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2 (πίσω από το Carrefour) και η λειτουργία του θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010!

Διαθέτει χώρο συνολικής έκτασης 5.630 τ.μ. και δωρεάν parking 550 θέσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του.

Ο νέος υπερσύγχρονος χώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης του καταναλωτικού κοινού που αναζητά προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, ενώ και οι πλέον απαιτητικοί καταναλωτές θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες προτάσεις της αγοράς από το προσωπικό του καταστήματος που θα τους βοηθήσει να βρουν τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους σε επίπεδο ποιότητας και κόστους.

Saturn στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Ο όμιλος με αυτό το κατάστημα μετράει συνολικά 5 καταστήματα Saturn, με τα τρία να βρίσκονται στην Αθήνα (Καλλιθέα, Γέρακας, Σταθμός Λαρίσης) και τα δύο στην Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη, Πυλαία).

Στον ίδιο όμιλο ανήκουν επίσης και τα καταστήματα Media Markt που ανέρχονται σε 8 (Μαρούσι, Δέλτα Φαλήρου, Περιστέρι, Ρέντης, Αργυρούπολη, Πυλαία και Σταθμός στην Θεσσαλονίκη, Λάρισα).

Saturn στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2
Τηλέφωνο: 231 1805 800

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 20:00

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.