XBLOG logo @2x

Το SanDisk iXpand Base κάνει backup ενώ φορτίζει το iPhone σου

Έχετε βαρεθεί να κάνετε συνεχώς backup το iPhone σας; Ή μήπως δεν κάνετε καθόλου και φοβάστε μήπως κάποια μέρα χάσετε τα πάντα; Πλέον μπορείτε να μείνετε ήσυχος με το SanDisk iXpand Base.

Το SanDisk iXpand Base παρουσιάστηκε στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο και είναι ένας φορτιστής για iPhone που κάθε φορά που βάζετε το κινητό για φόρτιση, κάνει backup τα σημαντικότερα αρχεία σας. Και λέμε «τα σημαντικότερα αρχεία» επειδή, εξαιτίας των περιορισμών του iOS, μπορεί να αποθηκεύσει μόνο τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις επαφές σας.

Το iXpand Base δεν είναι η απόλυτη λύση για λήψη αντιγράφων ασφαλείας, αλλά αποτελεί σίγουρα μια χρήσιμη επιλογή για όσους δεν θέλουν να ανεβάζουν τα πολύτιμα αρχεία τους στο cloud ή έχουν ξεμείνει από χώρο στο iCloud. Επιπλέον, με το iXpand Base μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας μέσω της εφαρμογής του.

Η SanDisk θα το πουλάει με τέσσερις διαφορετικές χωρητικότητες: 32GB, 64GB, 128GB, και 256GB για $49.99, $99.99, $129.99, και $199.99 αντίστοιχα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.