XBLOG logo @2x

Samsung: θα παρουσιάσει στο Samsung Developer Conference 2021

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους κεντρικούς ομιλητές για το ετήσιο συνέδριο Samsung Developer Conference 2021 (SDC21), που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου. Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα φέρει κοντά προγραμματιστές και δημιουργούς για να διαμορφώσουν το μέλλον της εμπειρίας καταναλωτών.

Στο συνέδριο, η Samsung σχεδιάζει να μοιραστεί με χιλιάδες προγραμματιστές και δημιουργούς, τις τελευταίες ενημερώσεις σε λογισμικό, υπηρεσίες και πλατφόρμες. Οι παρευρισκόμενοι θα ανακαλύψουν ευκαιρίες για δημιουργία λύσεων τελευταίας τεχνολογίας για εκατομμύρια ανθρώπους, αξιοποιώντας το οικοσύστημα της Samsung.

Το SDC21 θα χαιρετήσει ο DJ Koh, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του IT and Mobile Communications Business Division στη Samsung Electronics, ο οποίος θα αναφερθεί στην κατεύθυνση της στρατηγική της εταιρείας για καινοτομία στην εμπειρία του καταναλωτή.

Οι ακόλουθοι κεντρικοί ομιλητές θα συζητήσουν σχετικά με τις στρατηγικές της Samsung ως προς τις πλατφόρμες και τα οικοσυστήματα και για θέματα για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Bixby, το SmartThings και το Tizen.

  • Daniel Ahn, Αντιπρόεδρος του Mobile Platform Center
  • Samantha Osborne, Αντιπρόεδρος του SmartThings Inc.
  • Jeongsook Lee, Αντιπρόεδρος του Customer Experience Office
  • Yongjae Kim, Αντιπρόεδρος του Visual Display Software R&D
  • Bill Mandel, Αντιπρόεδρος του Visual Solution Lab της Samsung Research America
  • Janghyun Yoon, Αντιπρόεδρος του Mobile Software R&D

Οι κεντρικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του συνεδρίου SDC21 της Samsung, αποτελούνται από τρία μέρη. Το πρώτο με τίτλο «Πλατφόρμες σχεδιασμένες για Συνδεδεμένες Εμπειρίες», θα εξετάσει την cross-device εμπειρία των λειτουργιών Bixby και SmartThings και πως η Samsung σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το όραμά της για το Smart Home του μέλλοντος.

Το δεύτερο μέρος του συνεδρίου με τίτλο «Καινοτόμα εμπειρία κινητής σε όλο το οικοσύστημα Samsung Galaxy»,  θα αναφερθεί στις καινοτομίες και στη διαδικασία σχεδιασμού αναδιπλούμενων συσκευών του One UI 4 για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές ώστε να είναι συμβατές με μεγάλο αριθμό αναδιπλούμενων συσκευών.

Το τρίτο μέρος, με τίτλο «Η εξέλιξη του Tizen και οι καινοτόμες εμπειρίες οθόνης», θα παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες Smart TV της Samsung και το τρόπο που το οικοσύστημα της εταιρείας έχει βελτιωθεί με το Tizen 6.5.

Επιπλέον, για τους προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθούν οι  συνεδρίες Tech Talk από κορυφαίους ειδικούς της Samsung. Για όλους όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν Digital Tech Hub, μια ψηφιακή έκθεση της τεχνολογίας Samsung με διαθέσιμες τεχνολογικές πηγές.

Ακόμη, το Code Lab προσφέρει την ευκαιρία στους προγραμματιστές να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με μια πρακτική εμπειρία κωδικοποίησης, με δείγματα εφαρμογών για τη δοκιμή απλών σεναρίων. Οι προγραμματιστές μπορούν ακόμη και να δοκιμάσουν τους κωδικούς τους σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως το Galaxy Z Fold3 και το Galaxy Z Filp3 μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Αναγνωρίζοντας την αριστεία στο σχεδιασμό, την καινοτομία, την ποιότητα και την απόδοση των προγραμματιστών, στο SDC21 θα ανακοινωθούν επίσης οι νικητές των βραβείων Best of Galaxy Store 2021.

Το SDC21 θα μεταδοθεί από το Samsung Newsroom και το website του SDC στις 26 Οκτωβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SDC21, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://developer.samsung.com/sdc. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στο Twitter (@samsung_dev) και στο Facebook (@samsungdev) με το hashtag #SDC21.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.