XBLOG logo @2x

Samsung SGH-D820

Πολύ λίγες φορές (ίσως και καμία δε θυμάμαι) έχω γράψει στο blog μου post σχετικό με τεχνολογία κλπ.. Αλλά το νέο Samsung SGH-D820 δε με άφησε ασυγκίνητο. Δυστυχώς έμεινε στα χέρια μου για περίπου 10 μέρες, το πήρα από την Compupress για να το τεστάρω και να γράψω ένα review, το οποίο θα δημοσιευτεί στο ένθετο Mobile Magazine του περιοδικού Computer Για Όλους τον Ιούλιο.

Αν και δεν είχα ποτέ κινητό Samsung (φανατικός Nokiaμανής), το SGH-D820 μου τράβηξε πολύ την προσοχή. Αποτελεί τη ναυαρχίδα των τελευταίων slide-up συσκευών που έβγαλε η Samsung τελευταία, έχει αξιοπρεπή καμερούλα 1.3 Mega Pixel, πολύ φωτεινή οθόνη (260.000 χρώματα), μνήμη 73 MB που μπορεί να επεκταθεί με κάρτά μνήμης και άλλα πολλά.. Το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι συνδέεται απευθείας με τηλεόραση με TV out καλώδιο όπου μπορείς να προβάλεις φωτογραφίες, βίντεο κλπ..

Στην αρχή μου άρεσε πολύ, σε σημείο να ρωτήσω τον αρχισυντάκτη μου σε τι τιμή μπορούσα να το αγοράσω εγώ μέσω του περιοδικού. Μου έκαναν καλή εκπτωσούλα, αλλά στην πορεία είδα ότι η διαχείριση αρχείων δε μου άρεσε. Συνηθισμένος από τα smartphones της Nokia που έχουν το καλύτερο μενού ever που έχω δει σε κινητό η διαχείριση αρχείων του SGH-D820 δε μου άρεσε καθόλου, το έγραψα μάλιστα και στα αρνητικά στοιχεία του κινητού στο review. Δε μπορώ να έχω πχ όλες τις φωτογραφίες μου “χύμα”, θέλω να τις έχω αποθηκευμένους σε φακέλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.