XBLOG logo @2x

Οι τηλεοράσεις QLED της Samsung μεταμορφώνουν τους εσωτερικούς χώρους με το Ambient Mode

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε πως η σειρά τηλεοράσεων QLED για το 2019 θα προσφέρει μια ολοκαίνουρια λειτουργία Ambient Mode, μέσω της οποίας θα μπορεί να προβάλλεται περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων διάσημων έργων τέχνης, ακόμη και όταν η τηλεόραση θα είναι σε κατάσταση αδράνειας. Μέσω της λειτουργίας «Ambient Mode», οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου, όπως οι τίτλοι ειδήσεων, ο καιρός, το προσωπικό φωτογραφικό και μουσικό αρχείο, απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης. Επιπλέον, η Samsung συνεργάστηκε με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Tali Lennox και οι Scholten & Baijings, ώστε να προβάλλει τα μοναδικά τους έργα στις QLED τηλεοράσεις με τη χρήση της νέας λειτουργίας.

Η Ambient Mode έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει την καθημερινότητα των καταναλωτών και να τους παρέχει ξεχωριστές εμπειρίες θέασης περιεχομένου, ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι σβηστή.

samsung qled ambient mode 01

«Είμαστε περήφανοι για την παροχή της λειτουργίας Ambient Mode, η οποία δεν προσθέτει απλώς αξία στην οθόνη της τηλεόρασης όταν είναι σε κατάσταση αδράνειας, αλλά δημιουργεί νέα πλεονεκτήματα στον τρόπο ζωής των καταναλωτών, αφήνοντας πίσω τις συμβατικές τηλεοράσεις», δήλωσε ο Jongsuk Choo, Executive Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Σχεδιάζουμε να διευρύνουμε τα ερχόμενα χρόνια το διαθέσιμο περιεχόμενο για την Ambient Mode, συνεργαζόμενοι με νέους, ταλαντούχους καλλιτέχνες, ώστε να προσφέρουμε περισσότερους τρόπους να απολαμβάνουν τις QLED τηλεοράσεις τους».

Στο πλαίσιο της αρχικής ανάπτυξης της νέας Ambient Mode, η Samsung έχει συνεργαστεί με χαρισματικούς καλλιτέχνες για να βοηθήσει τους καταναλωτές να διακοσμήσουν τους εσωτερικούς χώρους τους και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Γνωστή για τις αφηρημένες ελαιογραφίες της, η Tali Lennox, μοντέλο και καλλιτέχνιδα με μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία μόδας, ένωσε τις δυνάμεις της με την Samsung για την λειτουργία Ambient Mode. Οι καλλιτέχνες Scholten & Baijings, με έδρα την Ολλανδία, δημιούργησαν, επίσης, μια συλλογή με έργα τέχνης που προβάλλουν οικιακά είδη, όπως σκεύη πορσελάνης και υφάσματα σε κομψά χρώματα και μοτίβα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.