XBLOG logo @2x

Η Samsung παρουσιάζει την ταινία “The Chant”

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού ασύρματων επικοινωνιών παρουσιάζει τη νέα ταινία με τίτλο “The Chant”. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η αθλήτρια από το Νότιο Σουδάν, Margret Rumat Rumat Hassan (δρομέας στα 400 μέτρα), η οποία ελπίζει να αγωνιστεί υπό τη σημαία της χώρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Το Νότιο Σουδάν θα στείλει για πρώτη φορά ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

Η ταινία “The Chant” τονίζει την επιμονή και τη θέληση να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο, γεγονός που οδηγεί τελικά σε ουσιαστική πρόοδο. Μέσω της ταινίας “The Chant” η Samsung παρουσιάζει στον κόσμο ακόμη μία δυνατή ιστορία που αψηφά τα εμπόδια. Η ταινία μας μεταφέρει τον τρόπο με τον οποίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες εμπνέουν αρμονία και γιορτάζουν την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής, δημιουργώντας πολιτιστικές, προσωπικές και τεχνολογικές συνδέσεις.

Η ταινία “The Chant” ξεκινάει με την Margret, η οποία βρίσκεται στα αποδυτήρια και φοράει τα ακουστικά Samsung Gear IconX. Καθώς η Margret περπατάει από τα αποδυτήρια προς το στάδιο, οι θεατές μεταφέρονται σε ένα χωριό στο Νότιο Σουδάν, όπου ολόκληρη η χώρα φωνάζει το όνομά της για να την εμψυχώσει και για να γιορτάσει το ταξίδι της. Καθώς η Margret μπαίνει στο στάδιο, οι φωνές εξαφανίζονται, αλλά εκείνη παραμένει δυνατή και με αυτοπεποίθηση. Μέσα από αυτήν την ταινία, η Samsung γιορτάζει όχι μόνο την προσωπική πρόοδο της Margret, αλλά και την πρόοδο του Νότιου Σουδάν, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η ταινία “The Chant” τελειώνει με ένα μήνυμα που εμπνέει, παρουσιάζοντας τη δέσμευση της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως «Περήφανος χορηγός όσων αψηφούν τα εμπόδια».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Samsung παρουσίασε το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους “A Fighting Chance”, όπου μοιράστηκε ιστορίες που ειπώθηκαν για πρώτη φορά σχετικά με το κουράγιο, την ελπίδα και την επιμονή τεσσάρων ανερχόμενων αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι αψηφούν τα εμπόδια για πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βοηθήσουν τις χώρες τους να γράψουν ιστορία.

Η ταινία “The Chant” αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο, που συνεχίζει να αναδεικνύει το πνεύμα εορτασμού της Samsung για εκείνους που επαναπροσδιορίζουν τι είναι εφικτό και υποστηρίζουν το μοναδικό όραμα της εταιρείας – ότι η υπομονή ενάντια σε όλα τα εμπόδια οδηγεί σε ουσιαστική πρόοδο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.