XBLOG logo @2x

Το Samsung Odyssey Z είναι ένα gaming laptop με GTX 1060 και εξαπύρηνο Core i7 CPU

Η Samsung παρουσίασε το νέο laptop για gamers Samsung Odyssey Z το οποίο διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό και δυνατό hardware. Είναι ένα σχετικά λεπτό και ελαφρύ gaming laptop το οποίο παραμένει λεπτό χάρη στο σύστημα ψύξης Z AeroFlow και τα δύο ανεμιστηράκια Z Blade Blower.

Το Samsung Odyssey Z ενσωματώνει μια 15.6-ιντσών οθόνη με full HD ανάλυση, Intel Core i7 επεξεργαστή όγδοης γενιάς με εξαπύρηνο επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1060 Max-P με 6 GB μνήμη GDDR5 (είναι 10% ταχύτερη από την 1060 Max-Q). Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόση μνήμη RAM θέλει (έως 16 GB DDR4) και πόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεται (έως 1 TB NVMe SSD).


Διαβάστε επίσης: Acer Nitro 5: Νέο gaming laptop με εξαπύρηνο Core i7+ και GeForce 1050 Ti


Το laptop ζυγίζει 2.4 kg και έχει πάχος 17.9 mm. Μέσα του υπάρχει μια μπαταρία 54 Wh, ενώ διαθέτει επίσης στέρεο ηχεία 1.5 W, πληκτρολόγιο με φωτισμό και crater keycaps, καθώς και αρκετές USB θύρες για τη σύνδεση ενός VR headset. Ακόμη έχει ένα κουμπί για να ξεκινάει η καταγραφή του gameplay και ένα ακόμα για τη λειτουργία Silent η οποία ρίχνει τον θόρυβο του ανεμιστήρα στα 22 dB.

Το Samsung Odyssey Z θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.