XBLOG logo @2x

Samsung Notebook 9 Pro: Ένα laptop με οθόνη αφής και γραφίδα S Pen

Το Samsung Notebook 9 Pro είναι το νεότερο laptop της Samsung και έρχεται με δυνατό hardware. Στο laptop ξεχωρίζει η γραφίδα S Pen η οποία διαθέτει 4,000 επίπεδα πίεσης, εντοπίζει τη κλίση και έχει ειδική υποδοχή στη βάση του υπολογιστή για την τοποθέτησή της όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Το Samsung Notebook 9 Pro έχει μία 13,3- ή 15-ιντσών οθόνη αφής η οποία γυρίζει 360 μοίρες για να χρησιμοποιείτε το laptop σαν tablet. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε Intel Core i7 επεξεργαστή, 256GB SSD και 8 GB μνήμη RAM. Το 15-ιντσο μοντέλο έρχεται με 16 GB RAM και AMD Radeon 450 κάρτα γραφικών.

Samsung Notebook 9 Pro (2)

Ακόμη, ο νέος υπολογιστής διαθέτει μία θύρα USB-C, δυο παραδοσιακές θύρες USB, έξοδο HDMI, υποδοχή για κάρτες microSD και πληκτρολόγιο με φωτισμό. Η κάμερα πάνω από την οθόνη υποστηρίζει το Windows Hello των Windows 10 για είσοδο στο προφίλ του χρήστη μέσω αναγνώρισης προσώπου. Η Samsung έχει ενσωματώσει επίσης το δικό της λογισμικό στο laptop, και ένα από τα προγράμματα που βρίσκουμε μέσα είναι το Air Command για να ζωγραφίζεις, να κρατάς σημειώσεις ή να επεξεργάζεσαι έγγραφα με τη γραφίδα. Η γραφίδα S Pen είναι συμβατή και με το Windows Ink.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε και που κυκλοφορήσει το Samsung Notebook 9 Pro.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.