XBLOG logo @2x

Samsung Notebook 9 (2018): Τα νέα premium laptops με Core i7 επεξεργαστές

Η Samsung αναβαθμίζει τη σειρά των premium laptops της με τα νέα Samsung Notebook 9 (2018) και Notebook 9 Pen (2018). Το πρώτο είναι ένα κλασικό laptop που βγαίνει σε δύο εκδόσεις, ένα με 13.3” και ένα με 15” οθόνη, ενώ το δεύτερο είναι convertible με οθόνη αφής και υποστήριξη γραφίδας.

Αμφότερα έρχονται με μεταλλική και ελαφριά κατασκευή, Intel Core i7 επεξεργαστή 8ης γενιάς, έως 16 GB μνήμη RAM, NVMe PCIe αποθηκευτικό χώρο (SSD), μια ευρεία πληθώρα υποδοχών, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και HD webcam. Το Notebook 9 Pen διαθέτει και υπέρυθρες στη κάμερα για υποστήριξη του Windows Hello.

Samsung Notebook 9 (2018)
Το απλό μοντέλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 15-ιντση έκδοση του Notebook 9 διαθέτει μεμονωμένη κάρτα γραφικών GeForce MX150 με 2 GB GDDR5 μνήμη η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για laptops. Όλα έχουν πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, αλλά μόνο το Notebook 9 Pen υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen και έχει ειδική υποδοχή για αυτόν — μόλις την τραβήξετε θα ανοίξει αυτόματα ένα σετ εργαλειών για άμεση πρόσβαση στα Autodesk Sketchbook, Samsung Notes και άλλες σχετικές εφαρμογές.

Τα νέα laptops θα κυκλοφορήσουν άμεσα στη Νότια Κορέα και αναμένεται να παρουσιαστούν στην έκθεση CES 2018 πριν το παγκόσμιο λανσάρισμά τους.

Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Samsung Notebook 9 (2018) specs

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.