XBLOG logo @2x

Samsung M7600 Beat DJ: Παίξτε μουσική όπου κι αν βρίσκεστε

Δύο ακόμα κινητά τηλέφωνα αποφάσισε να μας παρουσιάσει η Samsung στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2009 που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Αυτή τη φορά οι συσκευές δεν έχουν κάποια τόσο εντυπωσιακή δυνατότητα, αλλά ανήκουν στην οικογένεια Beat της Samsung και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν αρκετούς μουσικόφιλους καταναλωτές.

Τα δύο μοντέλα ακούνε στα ονόματα Μ7600 Beat DJ και Μ7610 Beat Disc. Στην ουσία πρόκειται για δυο παρόμοια μοντέλα, με το 7600 να είναι το δυνατό τηλέφωνο της σειράς.

Αρχίζοντας την ανάλυση του Μ7600, δεν είναι δυνατόν να μην σχολιάσουμε την περίεργη εξωτερική του εμφάνιση. Σίγουρα δεν θυμίζει κινητό, τουλάχιστον όχι με το σχήμα που τα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Είναι αρκετά λεπτό, ενώ δεν διαθέτει πληκτρολόγιο. Τα πάντα γίνονται από την οθόνη αφής του τηλεφώνου, η οποία είναι 2,8″ τεχνολογίας OLED.

Διαθέτει κάμερα 3 Megapixels, GPS,  accelerometer για αυτόματη αλλαγή του προσανατολισμού της οθόνης, FM ραδιόφωνο, 3G, καθώς και υποστήριξη DivX/XviD.

Κατά τα άλλα, μιας και ανήκει στην κατηγορία Beat, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει αρκετές μουσικές δυνατότητες, οι οποίες μετατρέπουν το κινητό σε “πραγματική κονσόλα DJ”, σύμφωνα με την Samsung!

Samsung M7600 Beat DJ

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.