XBLOG logo @2x

Samsung LED 7000: Λεπτός σχεδιασμός και τεχνολογία 100Hz Motion Plus

O εκπληκτικός λεπτός σχεδιασμός της Samusng LED 7000 δίνει την εικόνα ενός ομοιόμορφου και αψεγάδιαστου κρυστάλλου. Κάθε καρέ ταινίας που απεικονίζεται στην εξαιρετική LED οθόνη αποτυπώνει όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας. Τα θολά περιγράμματα ανήκουν στο παρελθόν, ενώ κάθε pixel απεικονίζει πλούσια και ζωντανά χρώματα. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα ή να έχετε πρόσβαση στο internet ή στα δικά σας αρχεία, χωρίς να βλάπτετε το περιβάλλον, αφού απουσιάζει ο υδράργυρος από το σύστημα φωτισμού LED, που καταναλώνει έως και 40% λιγότερη ενέργεια, παράγοντας μικρότερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα από τις κοινές LCD τηλεοράσεις.

Η Σειρά 7 της Samsung διαθέτει τις πιο λεπτές τηλεοράσεις LED στον κόσμο. Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι το αποτέλεσμα συναρμολόγησης πολλαπλών εξαρτημάτων, αλλά μία συμπαγής, ομοιόμορφη και απίστευτα κομψή συσκευή, που στηρίζεται διακριτικά σε μία εντυπωσιακή κρυστάλλινη βάση. Το μοντέλο αυτό ταιριάζει αναμφίβολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας, σε 32, 40, 46 ή 55 ίντσες, για να διαλέξετε την καταλληλότερη για εσάς.

Η αντίθεση, το χρώμα και η ευκρίνεια αποτελούν τα συστατικά για μοναδικά ρεαλιστικές εικόνες. Η λειτουργία αντίθεσης Mega Contrast Ratio αναδεικνύει όλες τις αποχρώσεις του γκρι. Η τεχνολογία Wide Color Enhancer Pro, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα φωτεινότητας LED, εξασφαλίζει ζωντάνια και πυκνότητα χρώματος σε κάθε pixel. Ετσι, η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να προβάλλει ένα ευρύτερο φάσμα φυσικών χρωμάτων και να δημιουργεί μία αίσθηση βάθους, ακόμη και στα πιο άτονα χρώματα. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία 100Hz Motion Plus, τα θολά περιγράμματα ανήκουν στο παρελθόν, προσφέροντάς σας φυσικές και καθαρές εικόνες. Θα μείνετε πραγματικά έκπληκτοι από αυτή την τηλεόραση με κινηματογραφική ποιότητα Full HD 1080 24p.

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα δείτε τηλεόραση ή εάν θα σερφάρετε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στο internet, με την τηλεόραση LED της Σειράς 7 μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο! Ένα εύχρηστο πρόγραμμα widget σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε, να προσθέτετε και να διαγράφετε περιεχόμενα και υπηρεσίες διαδικτύου. Προβάλλετέ τα όλα σε πλαϊνή μπάρα ή στην εκπληκτική ευρεία οθόνη.

Η Σειρά 7 των τηλεοράσεων LED σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε με ευκολία το φωτογραφικό ή σκηνοθετικό σας ταλέντο με τον υπόλοιπο κόσμο ή με την οικογένεια σας! Μπορείτε να μεταφέρετε στην οθόνη της Samusng LED 7000 βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή την DLNA φορητή συσκευή ασύρματα και εύκολα. Μπορείτε, επίσης, να συνδεθείτε ταυτόχρονα με πολλαπλά PC.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.