XBLOG logo @2x

Η Samsung KNOX 3.2 στην κορυφή της κατηγορίας Corporate-Managed Security της Gartner

Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη έκθεση της Gartner στις αρχές Μαΐου, και κατόπιν αξιολόγησης λύσεων ασφάλειας διαφορετικών παρόχων, η πλατφόρμα Samsung KNOX 3.2 βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στην κατηγορία Corporate-Managed Security.

Samsung KNOX 3.2 logo

Η Samsung Knox 3.2, η πλατφόρμα ασφαλείας που βρίσκεται προ-εγκατεστημένη σε κινητές συσκευές της εταιρείας, αξιολογήθηκε από την Gartner για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην έκθεση “Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms”.

Σύμφωνα με την κορυφαία εταιρία ερευνών, η Samsung Knox 3.2 αξιολογείται ως «Ισχυρή», όντας η μοναδική συμμετοχή που κατάφερε να αποσπάσει αυτή τη διάκριση σε όλες τις εξεταζόμενες ενότητες θεμάτων εταιρικής ασφάλειας, κατακτώντας τις 27 από τις 30 σχετικές κατηγορίες.

Η Samsung Knox, η πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung που έχει λάβει τις περισσότερες πιστοποιήσεις ασφαλείας διεθνώς από κάθε άλλη λύση κινητής, αποτελείται από μια σειρά μηχανισμών άμυνας και ασφάλειας που παρέχουν προστασία από εισβολείς, κακόβουλα λογισμικά και άλλες απειλές. Η ασφάλεια της πλατφόρμας Samsung Knox ξεκινά από το στάδιο της παραγωγής με την υλοποίηση ενός περιβάλλοντος ασφαλείας, που βασίζεται στο hardware. Στη συνέχεια, κατά την εκκίνηση, πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ασφαλείας που παρακολουθούν αδιάλειπτα την αξιοπιστία της συσκευής κατά τη λειτουργία της.

Στην έκθεση “Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms”, η Gartner εξετάζει λύσεις ασφαλείας διαφόρων κατασκευαστών και συγκρίνει βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας λειτουργικών συστημάτων (OS) που ενσωματώνονται σε διάφορες πλατφόρμες κινητών συσκευών, καθώς και δυνατότητες διαχείρισης από επιχειρήσεις.

Βασιζόμενη σε αυτή τη θεμελιώδη αρχιτεκτονική ασφαλείας, που ωφελεί καταναλωτές και επιχειρήσεις, η Samsung αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις για εταιρικές κινητές συσκευές που καλύπτουν από τη διαμόρφωση και την παροχή υπηρεσιών ως τη διαχείριση συσκευών, την ασφάλεια και τη συντήρηση. Η Πλατφόρμα Knox για Επιχειρήσεις (Knox Platform for Enterprise) βρίσκει εφαρμογή σε πολυάριθμα περιβάλλοντα δημόσιας διοίκησης και έχει λάβει τις περισσότερες πιστοποιήσεις ασφαλείας παγκοσμίως από κάθε άλλη λύση κινητής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/business/mobile-solutions/knox-solutions/ και https://www.samsungknox.com/de/secured-by-knox

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.