XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Z Flip: Νέες φωτογραφίες από το foldable κινητό

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο Unpacked event της Samsung, κάποιος διέρρευσε νέες καθαρές φωτογραφίες από το επερχόμενο foldable κινητό Galaxy Z Flip.

Αν και μέχρι σήμερα είχαμε δει renders και ένα πολύ σύντομο βίντεο, οι νέες φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως είναι το Samsung Galaxy Z Flip κλειστό και ανοιχτό. Όταν είναι κλειστό μπορείτε να δείτε τη διπλή κάμερα που προεξέχει ελάχιστα, δίπλα στην εξωτερική οθόνη για την ώρα και τις ειδοποιήσεις.

Samsung Galaxy Z Flip leak 2

Ανοιχτό, βλέπουμε την στενόμακρη οθόνη, με αναλογία 22:9, η οποια έχει ένα πολύ ορατό “τσάκισμα” (crease) στο κέντρο. Το συγκεκριμένο μοντέλο που διέρρευσε το Engadget έχει κωδικό SM-F700U και φημολογείται ότι εξοπλίζεται με 6.7-ιντσών οθόνη (2,636 x 1,080), Snapdragon 855 Plus, 8 GB μνήμη RAM και έως 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Ίσως το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Samsung Galaxy Z Flip είναι στο υλικό της οθόνης. Σε αντίθεση με το Galaxy Fold που έχει πλαστικό στην οθόνη και γρατζουνίζεται με το νύχι, το Z Flip λέγεται ότι ενσωματώνει ένα πολύ λεπτό γυαλί που θα αυξήσει την αντοχή της οθόνης. Αν ισχύουν οι φήμες, θα κυκλοφορήσει σε διάφορες περιοχές την μέρα του Βαλεντίνου με κόστος περίπου $1,400.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.