XBLOG logo @2x

Η Samsung ανακοινώνει το ανθεκτικό smartphone Galaxy XCover 4s

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το Galaxy XCover 4s, την τελευταία προσθήκη στη σειρά των ανθεκτικών συσκευών Galaxy XCover. Το νέο Galaxy XCover 4s διαθέτει μια πανίσχυρη κάμερα και έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή για βελτιστοποιημένη απόδοση, ενώ παράλληλα διατηρεί τη διάσημη αντοχή του.

«Στη Samsung επιδιώκουμε την παροχή της βέλτιστης δυνατής καταναλωτικής εμπειρίας, ανεξαρτήτως των συνθηκών χρήσης», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο. «Το XCover 4s αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα καθώς συνδυάζει την καινοτομία της Samsung με την ανθεκτική κατασκευή, επιτρέποντας σε όσους εργάζονται ή δραστηριοποιούνται σε ακραίες συνθήκες να απολαμβάνουν τη συσκευή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό».

Άνεση με ένα άγγιγμα

Η κυκλοφορία του Galaxy XCover 4s επαναφέρει το ειδικό κουμπί XCover, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξατομικεύσουν πλήρως τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν συχνότερα. Είτε πρόκειται για την ενεργοποίηση του LED Φακού (LED Torch Light) ή της κάμερας της συσκευής, όλα γίνονται με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

Λειτουργικότητα και Ανθεκτικότητα Επομένου Επιπέδου

Samsung XCover 4s 4
Το Galaxy XCover 4s φέρει βελτιώσεις στην καθημερινή χρήση, λόγω του αναβαθμισμένου οκταπύρηνου επεξεργαστή 1.6GHz και του επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου 32GB, διπλάσιο του  προκατόχου του.

Οι φωτογραφικές λήψεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά με μια πανίσχυρη κάμερα στην πίσω όψη ανάλυσης 16MP που υποστηρίζει τη λειτουργία Quick Launch (Γρήγορη Εκκίνηση), επιτρέποντας στους χρήστες τη λήψη φωτογραφιών στη στιγμή, με διπλό κλικ στο κουμπί Home.

To XCover 4s κυκλοφορεί με πιστοποίηση IP68 και αντοχής στην πίεση σύμφωνα με το Πρότυπο του Στρατού των ΗΠΑ, διαβεβαιώνοντας πως είναι κατασκευασμένο για να αντέξει σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης.

Μέρος του Galaxy Οικοσυστήματος

Samsung Galaxy XCover 4s

Το Galaxy XCover 4s εναρμονίζεται με το οικοσύστημα Galaxy, καθώς διαθέτει προ-εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Android Pie OS, που προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία Galaxy.

  XCover 4s
Οθόνη 5.0” HD TFT

* Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Κάμερα Μπροστινή/ Πίσω (Πίσω) 16MP F1.7

(Μπροστά) 5MP F2.2

Σώμα 145.9 x 73.1 x 9.7χιλ
AP Lassen-O

(Οκταπύρηνο, 2 x 1.6GHz + 6 x 1.6GHz)

Μνήμη 3 GB RAM

32 GB Εσωτερική Αποθήκευση

Micro SD Υποστηρίζεται μέχρι και 512GB
Μπαταρία 2,800mAh Αποσπώμενη

*Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το  www.samsung.com

OS Android 9.0 (Pie)

*Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.