XBLOG logo @2x

Ανακοινώθηκε το θωρακισμένο Samsung Galaxy Xcover 4 με προσιτή τιμή

Η Samsung πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια Xcover με θωρακισμένα κινητά, το Samsung Galaxy Xcover 4. Όπως και τα υπόλοιπα Xcover, είναι ένα κινητό φτιαγμένο για να αντέχει. Αυτό σημαίνει ότι έχει πιστοποίηση IP68, δηλαδή αντέχει στη σκόνη και στο νερό μέχρι 1.5 μέτρο για μισή ώρα, και επίσης έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο MIL-STD 810G του αμερικανικού στρατού για αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Xcover 4 αποδεικνύουν ότι δεν έχει φτιαχτεί για καθημερινή χρήση από απλούς ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν YouTube και να παίζουν παιχνίδια. Το κινητό ενσωματώνει 4,99” TFT HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4 GHz, 2 GB μνήμη LPDDR3 RAM, 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα (διαθέσιμα τα 10.1 GB), μπαταρία χωρητικότητας 2,800 mAh, 13-megapixels κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα.

Samsung Galaxy Xcover 4 (2)


Το Samsung Galaxy Xcover 4 τρέχει το Android 7.0 και λειτουργεί άμα ο χρήστης φοράει γάντια. Η Samsung αναφέρει ότι η κύρια κάμερα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από δύσκολες συνθήκες χάρη στη πιστοποίηση του στρατού και στην υψηλή ευαισθησία του φακού στο φως (f/1.9).

Το Xcover 4 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην Ευρώπη με τιμή €259, μόνο σε μαύρο χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.