XBLOG logo @2x

Η Samsung λάνσαρε νέο Galaxy Tab A με Bixby Home

Η Samsung έβγαλε στην αγορά ένα νέο tablet που ανήκει στην οικογένεια Galaxy Tab A και τρέχει Android μαζί με το ειδικό λογισμικό της Κορεάτικης κατασκευάστριας.

Σε ότι αφορά το hardware, εδώ δεν έχουμε κάτι “τρελό” – η συσκευή έρχεται με μια 8-ιντση οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixel, 2 GB μνήμη RAM, 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 8 MP κάμερα (f/1.9) και 5 MP εμπρόσθια κάμερα. Έχει πάχος 8.9mm και τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 5,000 mAh, όμως δεν γνωρίζουμε τον επεξεργαστή του (είναι χρονισμένος στα 1.4GHz).

Το λογισμικό, από την άλλη, έχει ενδιαφέρον. Λογικά τρέχει το Android Nougat και ενσωματώνει το Bixby Home, το οποίο είναι κάτι σαν το Google Now αλλά πολύ πιο εξελιγμένο, καθώς και το Bixby Reminder που εμφανίζει ειδοποιήσεις για πράγματα που πρέπει να κάνετε. Επιπλέον, το νέο Galaxy Tab A διαθέτει και τη λειτουργία Home που εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες (ημερολόγιο, καιρό και την ώρα) όταν το tablet φορτίζει.

Το συγκεκριμένο Samsung Galaxy Tab A άρχισε να κυκλοφορεί στη πατρίδα της Samsung, Νότια Κορέα. Η WiFi-μόνο έκδοση κοστίζει KRW 264,000 (περίπου $240), ενώ η LTE έκδοση κοστίζει KRW 308,000 (περίπου $280).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.