XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S9+

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα Android smartphones του 2017, και μάλλον είναι η ναυαρχίδα με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ελληνική αγορά. Επομένως υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να δουν τον διάδοχό του, το Galaxy S9.

Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, και παρότι δεν έχει φύγει ακόμα το 2017, ξεκίνησαν από τώρα οι διαρροές του. Η παρακάτω είναι η καλύτερη εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής για το Galaxy S9+ και δείχνει το κινητό από μπροστά και από πίσω.

Samsung Galaxy S9+ render leak

Είναι ξεκάθαρο ότι ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το Galaxy S8. Ένα κομμάτι που βελτίωσαν είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ο οποίος μεταφέρθηκε κάτω από τη κάμερα για να εντοπίζεται πιο εύκολα.

Αυτή η εικόνα διέρρευσε σε ένα Κορεάτικο forum. Η διαρροή συμπίπτει με τα παρακάτω renders που διέρρευσαν νωρίτερα από το -αξιόπιστο- BGR και δείχνουν το κινητό μέσα σε μια θωρακισμένη θήκη.

Samsung Galaxy S9 BGR render leak

Άμα δεν σας πείθουν αυτές οι εικόνες, τότε έχουμε και το παρακάτω screenshot από την επίσημη εφαρμογή Health της Samsung. Στο screenshot βλέπουμε μια μικρογραφία του Galaxy S9, με τον αισθητήρα δαχτυλικών κάτω από τη κάμερα και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών στη καινούργια θέση του.

Samsung Galaxy S9 S Health app leak

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά ήμαστε σίγουροι για δύο πράγματα: θα χρησιμοποιεί το ολοκαίνουργιο Snapdragon 845 chipset και θα έχει κύρια κάμερα με διάφραγμα f/1.5.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.