XBLOG logo @2x

Το LG G6 τα πάει τόσο καλά που η Samsung ήδη διαφημίζει το Galaxy S8

Απ’ ότι φαίνεται το LG G6 πουλάει τόσο καλά που η Samsung παίρνει ήδη προληπτικά μέτρα. Η εταιρία ξεκίνησε ήδη να διαφημίσει με teasers το Galaxy S8 στη πατρίδα της, έτσι ώστε να αποτρέψει πιθανούς αγοραστές του LG G6 από την αγορά του.

Το G6 ανακοινώθηκε στην έκθεση MWC 2017 του Φεβρουαρίου και έχει ήδη βγει στην αγορά της Κορέας. Η LG είπε ότι περισσότερα από 30,000 G6 έχουν πουληθεί από τη Παρασκευή, και οι προ-παραγγελίες -που ξεκίνησαν στις 2 Μαρτίου- άγγιξαν τις 82,000. Τα νούμερα μπορεί να μην ακούγονται μεγάλα αλλά το LG G6 τα πηγαίνει καλύτερα από το Galaxy S7.

«Το LG G6 πούλησε 20,000 κομμάτια την πρώτη μέρα των πωλήσεων, ένας υψηλός αριθμός σε σχέση με τους προκατόχους του,» είπε ο αναλυτής Kim Dong-won της KB Securities. «Ο αριθμός ήταν τουλάχιστον διπλός σε σχέση με το Galaxy S7 Edge και το Galaxy A5.»

«Η περίεργη κίνηση της Samsung να βγάλει τηλεοπτική διαφήμιση για το Galaxy τόσο νωρίς είναι μια προσπάθεια να σταματήσει την LG από το να κυριαρχήσει στην αγορά των premium smartphones της χώρας πριν την κυκλοφορία του S8,» είπε ένας ανώνυμος αναλυτής, σύμφωνα με το Phone Arena.

Φοβάται η Samsung το G6 της LG; Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo πρόσφατα είπε σε πελάτες του ότι το Galaxy S8 ίσως να μην τόσο δημοφιλές όσο ο προκάτοχός του όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις. Ο Kuo είπε ότι η Samsung ίσως πουλήσει 40 με 45 εκατομμύρια Galaxy S8 αυτό το έτος, σε σύγκριση με τα 52 εκατομμύρια S7 που πούλησε πέρσι.


Το Galaxy S8 θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι η LG έχει χρόνο να κλέψει μερικούς από τους πελάτες της μεγαλύτερης ανταγωνίστριάς της.

Μπορείτε να δείτε τη πρώτη διαφήμιση του Galaxy S8 στη συνέχεια:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.