Το Galaxy S8 έρχεται χωρίς συρτάρι εφαρμογών – Δείτε τις πρώτες εικόνες

Samsung Galaxy S8 concept

Η Samsung στις 29 Μαρτίου αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy S8 στο κοινό και για αυτό έχει ξεκινήσει από τώρα την διαφήμισή του. Αν και η εταιρία προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, το κινητό της έχει διαρρεύσει πολλές φορές και γνωρίζουμε πως θα μοιάζει και τί θα προσφέρει.

Μέχρι σήμερα οι διαρροές έδιναν έμφαση στον ανανεωμένο σχεδιασμό του S8, όμως τώρα έχουμε και τις πρώτες εικόνες από το γραφικό περιβάλλον του.

Όπως βλέπουμε, το προεπιλεγμένο wallpaper του Galaxy S8 είναι απλό και όλη η φιλοσοφία του νέου γραφικού περιβάλλοντος βασίζεται σε γραμμές. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο UI του S8 είναι η αφαίρεση του app drawer, δηλαδή της λίστας των εφαρμογών. Όλες οι εφαρμογές φαίνονται πλέον στην αρχική οθόνη, όπως στα Huawei και τα LG G5/G6.

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι προστέθηκε και μια νέα λειτουργία αναζήτησης στο κινητό που μάλλον ενεργοποιείται με ένα σύρσιμο προς τα κάτω στην αρχική οθόνη, όπως και στα Huawei.

Οι παραπάνω εικόνες προέρχονται από την επίσημη εφαρμογή Smart Switch της Samsung που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο νέο κινητό τους. Διέρρευσαν από το αξιόπιστο blog SamMobile, επομένως ήμαστε σίγουροι για τη γνησιότητά τους.