XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition: Το κινητό του Batman

Η Samsung και η Warner Bros ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition για να γιορτάσουν την τρίτη επέτειο του Injustice: Gods Among Us. Το κινητό είναι περιορισμένης έκδοσης για μερικούς τυχερούς και αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Το Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition έρχεται με το λογότυπο του Batman στη “πλάτη” του, σε μαύρο χρώμα και με χρυσές λεπτομέρειες. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Warner Bros. Interactive Entertainment και προσφέρουμε μία ειδική έκδοση του Galaxy S7 edge για τους fans του Injustice: Gods Among Us,» αναφέρει η Younghee Lee που δουλεύει στη Samsung.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition

Η Samsung θα πουλάει το Galaxy S7 edge Injustive Edition μέσα σε μια ειδική Batman συσκευασία μαζί με το Gear VR και θα προσφέρει credits για το παιχνίδι Injustice: Gods Among Us και κουπόνια για λήψη πρόσθετου περιεχομένου για το VR. Να σημειωθεί ότι το πακέτο θα έχει διαφοροποιήσεις ανάλογα με την αγορά.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένες αγορές, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Κορέα, τη Λατινική Αμερική και τη Ρωσία. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο unboxing βίντεο:

Την ίδια περίοδο αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσης τα Samsung Galaxy C5 και Galaxy C7, δύο μεσαίας κατηγορίας smartphones που θυμίζουν το iPhone 6.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.