XBLOG logo @2x

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Android Oreo για τα Galaxy S6 και Note5

Η Samsung έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Android Oreo για τα Galaxy S6 και Note5 και μάλλον είναι έτοιμη να διαθέσει την πολυ-αναμενόμενη αναβάθμιση, σύμφωνα με τον Αμερικάνικο πάροχο T-Mobile.

Συγκεκριμένα, στις σελίδες υποστήριξης* της T-Mobile αναφέρεται ότι ο πάροχος έχει συμφωνήσει να κυκλοφορήσει το update του Android Oreo στα Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ και Note5. Το πότε θα γίνει αυτό δεν αναφέρεται, αλλά γράφουν ότι η ανάπτυξη του λειτουργικού έχει ολοκληρωθεί και λογικά τώρα περνάει από δοκιμές.

Αυτά είναι εκπληκτικά νέα για τους κατόχους των κινητών και γενικά για τη Samsung επειδή λίγοι κατασκευαστές υποστηρίζουν τα κινητά τους για δύο χρόνια, πόσο μάλλον για τρία όπως τα Galaxy S6 και Note5. Μάλιστα, πριν από δύο μέρες ξεκίνησε η αναβάθμιση των S8 στο Oreo, οπότε αν τελικά κυκλοφορήσει σύντομα το update δεν θα χρειάζεται να περιμένει πολύ καιρό ο κόσμος επειδή έχει παλιότερο μοντέλο.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν το Android Oreo κυκλοφορήσει μόνο στα Galaxy S6 και Note5 της T-Mobile, αλλά γιατί να φτιάξουν το update και να το κυκλοφορήσουν μόνο σε λίγα κομμάτια; Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

*Οι σελίδες υποστήριξης της T-Mobile: 1, 2, 3, 4

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.