XBLOG logo @2x

Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy S4 στην Ελλάδα

Η Samsung Electronics Hellas διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση για να υποδεχθεί και να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό το νέο πρωτοποριακό smartphone Samsung Galaxy S4, με περισσότερους από 1.000 καλεσμένους, την Τετάρτη 24 Απριλίου στο ACRO.

Με χαρακτήρα γιορτινό και διάσημα πρόσωπα, το κοινό έζησε μια μοναδική εμπειρία «αποκάλυψης» του Samsung Galaxy S4, που δημιουργήθηκε για να αποτελέσει «Σύντροφο Ζωής» και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας.

Εντυπωσιακά βίντεο, ειδικοί φωτισμοί και ηχητικά εφέ, αλλά κυρίως η εκρηκτική παρουσία ενός video dance performance αφηγήθηκαν δημιουργικά τον πλούτο των υπηρεσιών του Galaxy S4.

Παράλληλα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει πρώτο από κοντά το νέο καινοτόμο smartphone, με τους οικοδεσπότες της βραδιάς να παίρνουν τη σκυτάλη για να αναδείξουν τις εκπληκτικές λειτουργίες του Galaxy S4.

Συγκεκριμένα, η Λυδία Παπαϊωάννου ανέλαβε να αναδείξει όλες τις δυνατότητες που αφορούν στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, ο Γιώργος Λιανός προσκάλεσε το κοινό να μοιραστεί τις εμπειρίες που προσφέρει η συσκευή για τη διαχείριση των σχέσεων και της επικοινωνίας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειξε πώς, το Galaxy S4, μπορεί να σταθεί σύμμαχος στην προσωπική μας φροντίδα.

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνυπεύθυνη ήταν η Εύα Θεοτοκάτου με τις μουσικές της επιλογές, η οποία, από τα decks της, απογείωσε τη διασκέδαση στο κατάμεστο πάρτι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.