XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S4: 10 εκατ. πωλήσεις τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας!

Τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του το Samsung Galaxy S4.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά ήταν η 27η Απριλίου, υπολογίζεται ότι τέσσερα Galaxy S4 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο!

Οι πωλήσεις του Galaxy S4 αποτελούν νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι προκάτοχοί του χρειάστηκαν μεγαλύτερο διάστημα για να προσεγγίσουν το στόχο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων (50 μέρες για το Galaxy S III το 2012, πέντε μήνες για το Galaxy S II και επτά μήνες για το Galaxy S).

Το Galaxy S4 δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ζούμε και να μεγιστοποιήσει το αίσθημα πληρότητας στη ζωή μας μέσω των καινοτόμων χαρακτηριστικών και της υψηλής τεχνολογίας.

Το smartphone έχει την πρώτη Full HD Super AMOLED οθόνη στον κόσμο που, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις (5 ίντσες) και την πυκνότητα (441 pixels per inch), δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας. Εξοπλισμένο με κάμερα 13 megapixel στην πίσω όψη, το Galaxy S4 διαθέτει επίσης λειτουργία «Dual Camera», η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση και των δύο φωτογραφικών μηχανών, στη μπροστινή και πίσω όψη.

Μεταξύ των καινοτόμων λειτουργιών του Galaxy S4 είναι τα Air View και Air Gesture για εύκολη χρήση του smartphone, αλλά και το S Health που προσφέρει πληροφορίες για την υγεία και ευεξία του χρήστη.

Το Samsung Galaxy S4 είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερες από 110 χώρες, ενώ σταδιακά θα διατεθεί σε συνολικά 155 χώρες σε συνεργασία με τους 327 συνεργάτες της εταιρίας.

Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει επιπλέον χρωματικές επιλογές για τη συσκευή, ώστε να καλύψει τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πέρα από τα δύο χρώματα που ήδη κυκλοφορούν, το λευκό (White Mist) και το μαύρο (Black Forest), το καλοκαίρι θα προστεθούν επιπλέον επιλογές όπως το γαλάζιο (Blue Arctic), το κόκκινο (Red Aurora) και αργότερα το μωβ (Purple Mirage) και το καφέ (Brown Autumn).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.