XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου

Η Samsung αποκάλυψε στο Διαδίκτυο ότι στις 2 Αυγούστου θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο phablet Samsung Galaxy Note 7. Η κορεάτικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει ένα από τα κλασικά της “Unpacked” events, παράλληλα, σε τρεις διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο εκείνη τη μέρα: στη Νέα Υόρκη στις 11 πμ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο το μεσημέρι και στο Λονδίνο στις 16:00. Οι fans θα μπορούν να το παρακολουθήσουν σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω του ιστότοπου της Samsung.

Όσοι αναρωτιέστε γιατί η Samsung “πήδηξε” το Note 6 και πήγε κατευθείαν στο 7, οι Κορεάτες απάντησαν ήδη σε αυτό το ερώτημα:

«Πρώτα απ ‘όλα όμως, θα είστε περίεργοι γιατί ονομάζεται Galaxy Note7 αντί για Galaxy Note6. Υπάρχουν δύο λόγοι. Πρώτον, το Galaxy Note 7 έρχεται να συμπληρώσει τα Galaxy S7 και S7 edge, και να ενοποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας. Δεύτερον, με το Galaxy Note7 θα ελαχιστοποιηθεί η σύγχυση σχετικά με τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά της Samsung, παρέχοντας πλήρη ευθυγράμμιση με τα smartphones της σειράς Galaxy S».

Πάντως, το Samsung Galaxy Note 7 έχει ήδη διαρρεύσει από τον leaker Evan Blass, και μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες:

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τί θα διαθέτει, όμως οι φήμες μιλάνε για 5.7 ή 6 ιντσών QHD Super AMOLED οθόνη και ίσως να μην υπάρχει έκδοση με “flat” οθόνη, 6 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 4,000 mAh ή 3,600 mAh μπαταρία, σκάνερ ίριδας και πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Για επεξεργαστή ίσως χρησιμοποιεί το ολοκαίνουργιο Snapdragon 821.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.