XBLOG logo @2x

Πάνω από 285,000 Samsung Galaxy Note 7 κυκλοφορούν ακόμα στον δρόμο

Η Samsung αναφέρει ότι περίπου το 85% των Galaxy Note 7 έχει επιστραφεί στις Η.Π.Α., που σημαίνει ότι περίπου 285,000 άτομα έχουν ακόμα στην κατοχή τους το κινητό-βόμβα. Ο αριθμός σίγουρα θα ξεπερνάει τα 300,000 άτομα άμα υπολογίσουμε και όσους δεν το έχουν επιστρέψει στον υπόλοιπο κόσμο.

Για να επιστρέψουν οι υπόλοιποι τα κινητά τους, η Samsung σχεδιάζει να τους ενοχλεί μέχρι να τα επιστρέψουν. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού -μέσω όλων των παρόχων στις Η.Π.Α.- για να εμφανίζει ένα μήνυμα κάθε φορά που οι χρήστες ανοίγουν την οθόνη του, ενημερώνοντάς τους για την ανάκληση.

Η ενημέρωση θα περιορίσει επίσης την στάθμη της μπαταρίας στο 60%, αν και δεν είναι ξεκάθαρο άμα με αυτή τη κίνηση περιοριστούν οι πιθανότητες ανάφλεξης της συσκευής. Σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στη Νέα Ζηλανδία, οι πάροχοι έχουν στείλει ενημέρωση λογισμικού απενεργοποιώντας την δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

«Θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο να συλλέξουμε τα εκκρεμή Galaxy Note 7 στην αγορά,» είπε η Samsung σε σχετική δήλωση. Τέλος, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι που επέστρεψαν το Note 7 επέλεξαν ένα άλλο Samsung κινητό (πιθανότατα το S7 Edge).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.