XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy Note 7 έγινε θανατηφόρο όπλο στο GTA 5

Η Samsung πρόκειται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 στην Ευρώπη, αφού ένα σοβαρό πρόβλημα στην μπαταρία του κινητού ανάγκασε την εταιρία να ανακαλέσει όσα πούλησε και σταμάτησε προσωρινά τις πωλήσεις του.

Τα πρώτα Galaxy Note 7 είχαν προβληματικές μπαταρίες που προκαλούσαν την ανατίναξη του κινητού. Φυσικά αυτό μαθεύτηκε αμέσως και ο κόσμος άρχισε τα αστεία. Αν και μέχρι τώρα τα αστεία ήταν απλές εικόνες και βίντεο, ο modder “HitmanNiko” ανέβασε το “κάψιμο” σε άλλο επίπεδο.

Ο “HitmanNiko” τροποποίησε το GTA 5 και πλέον στο κατάστημα όπλων του παιχνιδιού θα βρείτε βόμβες… Galaxy Note 7! Οι βόμβες είναι στην ουσία τα sticky bombs που πουλάει το μαγαζί, δηλαδή μπορείτε να τις κολλήσετε όπου θέλετε και με το πάτημα ενός κουμπιού να τις ανατινάξετε. Παρότι είναι ένα απλό mod, το αποτέλεσμα είναι αστείο.

Όσοι έχετε PC με GTA 5 μπορείτε να κατεβάσετε το mod από εδώ. Στο ίδιο link θα βρείτε επίσης οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσετε. Όσοι δεν έχετε PC με GTA 5, μπορείτε να δείτε το παραπάνω βίντεο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.