XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy J7 Pro & Max: Νέα smartphones με μεγάλες οθόνες και 13MP κάμερες

Η Samsung επεκτείνει τη σειρά Galaxy J, που παρεμπιπτόντως τα πάει καλά σε πωλήσεις, με τη προσθήκη των φετινών Samsung Galaxy J7 Pro και Galaxy J7 Max. Αμφότερα διαθέτουν μεταλλικά σώματα, μεγάλες οθόνες και καλές κάμερες.

Το κύριο χαρακτηριστικό των Samsung Galaxy J7 Pro και Galaxy J7 Max είναι η κάμερα. Η κύρια έχει ανάλυση 13-megapixels, LED flash και διάφραγμα φακού f/1.7, ενώ η εμπρόσθια είναι παρόμοια στα 13-megapixels, με LED flash και διάφραγμα φακού f/1.9. Η Samsung έχει προσθέσει επίσης και την εφαρμογή Social camera η οποία επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών, την επεξεργασία τους και την εύκολη αποστολή σε φίλους μέσω Facebook, Messenger και WhatsApp.

Samsung Galaxy J7 Pro
Samsung Galaxy J7 Pro

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το Samsung Galaxy J7 Pro ενσωματώνει 5.5-ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης full HD, chipset Exynos 7870 με οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 και μονάδα γραφικών Mali-T830, 3 GB μνήμη RAM και 64 GB χωρητικότητα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3,600 mAh. Θα κυκλοφορήσει στην Ινδία στα μέσα του Ιουλίου με κόστος περίπου $330.

Samsung Galaxy J7 Max
Samsung Galaxy J7 Max

Το Samsung Galaxy J7 Max είναι ακόμα πιο μεγάλο με 5,7-ιντσών full HD LCD οθόνη, MediaTek Helio P20 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 και μονάδα γραφικών Mali-T880, 4 GB RAM και 64 GB χωρητικότητα. Δυστυχώς σε αυτό η μπαταρία είναι μικρότερη, με χωρητικότητα 3,300 mAh. Το Galaxy J7 Max θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου με κόστος $280.

Και τα δύο κινητά θα λανσαριστούν τρέχοντας το Android Nougat.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.