XBLOG logo @2x

Η Samsung έβγαλε ένα smartphone που δεν μπορεί να μπει στο Internet

Θέλετε ένα smartphone που δεν θα σας ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο με ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα ή emails; Ή μήπως θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό με μεγάλα γράμματα για τους ηλικιωμένους συγγενείς σας; Πέρα από τα φθηνά Nokia κινητά των €30 δεν έχετε πολλές επιλογές, και για αυτό η Samsung ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Galaxy J2 Pro (2018) η οποία δεν διαθέτει πρόσβαση στα δίκτυα 3G, LTE και WiFi.

Το Samsung Galaxy J2 Pro (2018) ουσιαστικά προορίζεται για παιδιά, ηλικιωμένους ή ακόμα και για “παρανοϊκούς” τύπους που δεν θέλουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης μια εξαιρετική πρόταση για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις στο Λύκειο — για αυτό το λόγο μάλιστα η Samsung θα επιστρέψει τα λεφτά σε όσους μαθητές ηλικίας 18-21 χρονών το επιστρέψουν έως τις 30 Ιουνίου στη Νότια Κορέα.

Όπως και η “κανονική” έκδοση του Galaxy J2 Pro (2018), το κινητό ενσωματώνει 4.9-ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 8 MP κάμερα, 5 MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 2,600 mAh. Βασίζεται στο ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat, όμως στη προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να παραπονεθούμε (λογικά δεν θα έχει ούτε Play Store)…

Το κινητό θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα με κόστος 199,100 Korean Won ($185) σε μαύρο και χρυσό χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.